Sage: Το χρώμα στο οποίο επενδύουν όλοι οι διακοσμητές σπιτιού

Τάσεις διακόσμησης 2018. Γιατί μπορεί να έχεις μάθει τα πάντα γύρω από τα χρώματα που θα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτήν τη χρονιά ή έστω τους επόμενους μήνες αλλά αν τυχόν σκέφτεσαι να πιάσεις πινέλα στα χέρια, τι χρώμα πρέπει να ζητήσεις για τον τοίχο του σαλονιού ή της κρεβατοκάμαρας; Αν πάλι λόγω εκπτώσεων επισκεφτείς κάποιο κατάστημα με είδη σπιτιού, σε τι αποχρώσεις να επενδύσεις; Στο sage, αγαπητή μου, καθώς είναι το νέο αγαπημένο χρώμα των διακοσμητών σπιτιού.

Ποιο είναι το Sage;

Το χρώμα του είναι αυτό ακριβώς που έχει το φασκόμηλο και θεωρείται αρκετά ουδέτερη απόχρωση. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες η αναζήτησή του στο Pinterest έχει αυξηθεί ριζικά καθώς μας θυμίζει κάτι από πράσινο αλλά και γκρι. Τα θετικά του; Δεν είναι έντονο σαν χρώμα, θυμίζει άνοιξη αλλά ταιριάζει και με τον χειμώνα και με τους κατάλληλους συνδυασμούς γίνεται pop αλλά και vintage.

Το Sage μπορεί να υπάρξει σε κάποιον τοίχο της κρεβατοκάμαράς σου ή της κουζίνας σου. Το Sage μπορεί να γίνει μέρος της διακόσμησής σου έστω και με μία παπλωματοθήκη ή μερικά μαξιλάρια πάνω στον καναπέ. Το Sage μπορεί να υπάρχει ακόμη και στα ντουλάπια της κουζίνας. It’s your choice!

Περισσότερα στο queen.gr