Χειροποίητη Πασχαλινή λαμπάδα για σένα και τον αγαπημένο σου!!

Θέλεις να φτιάξεις μόνη σου τη Πασχαλινή λαμπάδα τη δική σου και του αγαπημένου σου; Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο αρκεί να διαβάσεις αυτό το άρθρο για να φτιάξεις την πιο όμορφη και γουστόζικη χειροποίητη Πασχαλινή λαμπάδα.

Σήμερα θα σας δείξουμε τρία βασικά βήματα για να φτιάξετε τη πασχαλινή λαμπάδα που σας αρέσει πάντα με το προσωπικό σας γούστο.

Χειροποίητη Πασχαλινή λαμπάδα: Πως να ξεκινήσεις

#1. Διαλέξτε δύο κεριά

Λοιπόν η επιλογή του κεριού είναι από τα βασικά στοιχεία. Διαλέξτε δύο κεριά και φροντίστε να είναι στο ίδιο χρώμα ή στην ίδια απόχρωση ώστε να ταιριάζουν. . Εμείς σας προτείνουμε να διαλέξετε ένα από τα παρακάτω κεριά που θα τα βρείτε και σε τετράγωνο σχήμα τα οποία είναι πάρα πολύ στη μόδα.

 

#2.Υφάσματα κορδέλες

Χρησιμοποιήστε υφάσματα που έχετε στο σπίτι σας και κορδέλες για να στολίσετε το κερί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υφάσματα από ρούχα από σεντόνια τα οποία δεν χρειάζεστε πια και να ντύσετε τη λαμπάδα σας. Άλλα υλικά που είναι επίσης πολύ ωραία, είναι ο σπάγγος η λινάτσα και το χοντρό κορδόνι.

 

#3. Διακοσμήστε με μικρά αντικείμενα

Στολίστε τη λαμπάδα με αντικείμενα που έχετε στο σπίτι σας, όπως κουμπιά, ξύλινα διακοσμητικά, αποξηραμένα λουλούδια, μεταλλικά αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο σας εκφράζει. Εάν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο και θέλετε η λαμπάδα σας να είναι λίγο πιο πρωτότυπη, τότε μπορείτε να βρείτε στα μαγαζιά που πουλάνε διακοσμητικά για λαμπάδες, ξύλινα μικροαντικείμενα τα οποία συμβολίζουν τη σχέση σας. Για παράδειγμα μία καρδιά κομμένη στη μέση που όταν τα δύο κεριά είναι ενωμένα η καρδιά ολοκληρώνεται κ.α. Παρακάτω θα δείτε μερικές ακόμα προτάσεις για μικρά αντικείμενα τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για σας και τον αγαπημένο σας.

Αφού στολίσετε και κολλήσετε επάνω τα αντικείμενα στη λαμπάδα σας εάν επιθυμείτε τελειώστε με κορδέλες και η πασχαλινή λαμπάδα σας είναι έτοιμη και φτιαγμένη αυτά δικά σας χέρια.

Καλό Πάσχα!!