Υλικά:
- 1 τοματάκι κονκασέ
- 1/2 φλ.ελαιόλαδο
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 1 πράσινη πιπεριά
- Λίγο μπούκοβο
- 1 πρέζα ζάχαρη
- Αλάτι πιπέρι
- Λουκάνικα κομμένα σε μικρές ροδέλες
Εκτέλεση:
Περνάμε από το τηγάνι μας το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε τη ντομάτα με τα μυρωδικά. Μαγειρεύουμε για 15 -20 λεπτά περίπου έως ότου να δέσει η σάλτσα μας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό.