FACE MIST: Γιατί έχει γίνει τέτοιος χαμός και όλες θέλουν να τo αποκτήσουν;

Οι σύγχρονες γυναίκες απαιτούν το μακιγιάζ τους να παραμένει απόλυτα σταθερό όλη την ημέρα ώστε να μπορούν να δείχνουν άψογες καθ’ όλη τη διάρκεια της πολυάσχολης καθημερινότητάς τους. Ειδικά τώρα που ο καιρός συνεχώς ζεσταίνει και ανεβαίνει η θερμοκρασία, είναι ακόμα πιο δύσκολο για όλες μας να καταφέρουμε να διατηρήσουμε ένα όμορφο πρόσωπο, χωρίς να… καταρρεύσουν τα πάντα από τη ζέστη και την ταλαιπωρία.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήθηκαν τα Face Mists, δηλαδή τα αναζωογονητικά σπρέι προσώπου.
Μακιγιάζ το πρωί για το γραφείο, εξωτερικά ραντεβού, γυμναστήριο στη συνέχεια ίσως κάποιο late drink για να κλείσει καλά η ημέρα. Πώς θα διατηρηθεί το μακιγιάζ αναλλοίωτο και ταυτόχρονα θα παραμείνει ενυδατωμένη η επιδερμίδα μας κάτω από τέτοιες συνθήκες; Μόνο με τα Face Mists.

1. Σετάρει το μακιγιάζ
2. Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και κρατά την επιδερμίδα τέλεια, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Ένα νέο μυστικό όπλο για λάμψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σταθερότητα στο μακιγιάζ. Αμέσως μόλις οι ρυθμοί γίνουν λίγο πιο απαιτητικοί, το μακιγιάζ μας αρχίζει να φεύγει –κι αυτό προτού καλά-καλά φτάσει το μεσημέρι. Αντί λοιπόν συνεχώς να προσθέτουν έξτρα δόσεις foundation και να επιβαρύνουν την επιδερμίδα, επιλέγουν Μist Προσώπου για να δροσιστούν και να αναζωογονηθούν.

Η συνέχεια στο queen.gr