Mix ‘n’ Match: Η τάση-πρόκληση που αξίζει να δοκιμάσεις

Εκτός από τα it κομμάτια, τις αναφορές στα ’90s, τις προτάσεις των σχεδιαστών και των bloggers, υπάρχουν στη μόδα ορισμένες τάσεις που παραμένουν διαχρονικές, σε κάθε σεζόν και περίσταση.

Μία από αυτές, είναι το mix ‘n’ match, που συχνά βλέπουμε και ως clashing prints. Είναι μία από τις πιο “δύσκολες” τάσεις, η οποία κάνει πραγματικά τις fashion insiders να ξεχωρίζουν- μια “πίστα” για προχωρημένους.

Το mix ‘n’ match σημαίνει να συνδυάζεις τα ετερόκλητα μεταξύ τους- διαφορετικές υφές, διαφορετικά χρώματα και κυρίως διαφορετικά prints. Όση προσοχή και αν χρειάζεται ώστε να μην κάνεις το outfit να φαίνεται φορτωμένο, το mix ‘n’ match απαιτεί από εσένα και κάτι άλλο: να το διασκεδάσεις.

Η Leandra Medine και η Jenna Lyons είναι δύο από τα αγαπημένα μας style icons, εμφανίζονται συχνά με mix ‘n’ match looks, δίνοντάς μας έμπνευση και αποδεικνύοντας ότι η μόδα είναι πάνω από όλα ένα παιχνίδι δημιουργικότητας, με στόχο να πειραματίζεσαι αλλά και να αισθάνεσαι καλά με αυτό που φοράς.

Αν λοιπόν θέλεις να το υιοθετήσεις, ξέχνα τους συνδυαστικούς κανόνες που ήξερες και δοκίμασε μαζί διαφορετικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Παρακάτω, ακολουθούν μερικές ιδέες για να σου δώσουν έμπνευση.

Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr