Νύχια 2019 | Οι νέες τάσεις για το φθινόπωρο χειμώνα είναι εδώ!

Τα νύχια είναι πάντα ένα σημαντικό κομμάτι για όλες τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται όμορφες και να είναι περιποιημένες. Τα τελευταία χρόνια η διακόσμηση των νυχιών αναμφίβολα έχει προχωρήσει πολύ και η εβδομάδα μόδας είναι αυτή που καθορίζει τις νέες τάσεις. Φέτος λοιπόν οι νέες τάσεις στα νύχια 2019 φθινόπωρο χειμώνας, όπως θα δείτε και παρακάτω διαδέχονται η μία μετά την άλλη με συναρπαστικό τρόπο για μία ακόμα σεζόν.

Οι γυναίκες που δεν θέλουν να τραβήξουν ιδιαίτερα την προσοχή θα εκτιμήσουν τις τάσεις στα νύχια 2019 του φθινοπώρου, διότι επικεντρώνονται και σε απλά χρώματα τα οποία είναι υπεύθυνα για όλη τη διακόσμηση των νυχιών. Σαφές παράδειγμα είναι οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω, σε μονόχρωμα βερνίκια αλλά με παιχνίδισμα που κρύβετε στις διαφορετικές υφές. Επίσης διακρίνουμε ότι οι τόνοι που θα φορεθούν περισσότερο το φθινόπωρο του 2018 είναι οι Nude, παστέλ, Neutral και κάποιοι με λάμψη για να τονιστούν περισσότερο τα νύχια.

Νύχια 2019 φθινόπωρο/χειμώνας

#1. Διαχρονικό Κόκκινο

Το κόκκινο χρώμα δεν δείχνει ποτέ λάθος στα νύχια, αλλά αν θέλετε να είναι πιο εντυπωσιακό από το συνηθισμένο, το κόκκινο burgundy θα είναι η νούμερο ένα επιλογή σας. Οι περισσότεροι απ΄τους σχεδιαστές Oscar de la Renta, Bottega, Nina Ricci, επέλεξαν το κόκκινο ως βασικό χρώμα και κάποιες από τις αποχρώσεις του.

ύχια χειμώνας 2019

Δείτε ακόμα: Μόδα Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019. Οι 21 τάσεις της νέας σεζόν

#2. Burgundy

νύχια χειμώνας 2019

#3. Metallic olive

Τα εντυπωσιακά μανικιούρ του Cividini και NaeeM Khan, σε ένα υπέροχο και μοναδικό χρώμα της ελιάς που θα αγαπηθεί ιδιαίτερα το χειμώνα, έλαμπαν εξαιτίας του γυαλιστερού φινιρίσματος. Η λάμψη τόνισε το πλούσιο, μεταλλικό χρώμα της ελιάς, κάνοντας το να δείχνει απλά υπέροχο. Κατά την προσωπική μου άποψη αυτό το χρώμα “δεν υπάρχει”.

νύχια φθινόπωρο 2018 2019

#4. Animal print με χρώμα

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ παρουσίασε και ο Jeremy Scott και αυτομάτως κέρδισε μία θέση, στις πρώτες 10 τάσεις των νυχιών φθινόπωρο 2018 χειμώνας 2019. Στα νύχια των μοντέλων που ήταν σε σχήμα αμυγδάλου, υπήρχαν πάνω ζωγραφισμένα υπέροχα pink animal prints ενώ η βάση ήταν διάφανη.

νύχια φθινόπωρο 2018 2019

#5. Smoky teal (Κυανό)

Φαίνεται πως το smokey teal μαζί με το Olive είναι τα χρώματα που θα μονοπωλήσουν την αγορά. Κάτι ανάμεσα σε πράσινο και μπλε που άλλοτε υπερισχύει το ένα και άλλοτε το άλλο. Emporio Armani, Phillip Lim κ.α, αποτυπώνουν αυτό το χρώμα πάνω στα νύχια χαρίζοντας τους στυλ και μοναδική εμφάνιση.

νύχια φθινόπωρο 2018 2019

Δείτε ακόμα: Prints & Patterns Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019

#6. Ουδέτεροι τόνοι Neutrals

Τα γκρι μπεζ χρώματα χαρακτηρίζονται σαν ουδέτερα, κλασικά αλλά ταυτόχρονα και μοντέρνα εξαιτίας του μινιμαλισμού τους.  Το να επιλέξετε αυτά τα χρώματα θα σας κρατήσουν σίγουρα μέσα στο παιχνίδι της μόδας.  Δώστε στο μανικιούρ σας διαφορετική εμφάνιση, δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις θερμότερες ή ψυχρότερες απόχρωσεις του γκρι μπεζ.

νύχια 2019

#7. Σκούρα βερνίκια νυχιών 2019

Μιλήσαμε και νωρίτερα για την τάση της μονοχρωμίας και της απλότητας και οι σχεδιαστές το αποδεικνύουν με αυτούς τους σκούρους τόνους. Τα σκούρα βερνίκια τα αναζητάμε πολύ το χειμώνα και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις τάσεις στα νύχια 2019.  Τα καλωσορίζουμε σε νέα χρώματα όπως το violet, ανθρακί, καφέκόκκινο και μπλε σκούρο.

νύχια 2019

#8. Μεταλλικά νύχια 2019

Δεν είναι πραγματικά έκπληξη ότι μια από τις δημοφιλέστερες  τάσεις στα νύχια 2019 φθινόπωρο χειμώνας είναι τα μεταλλικά νύχια. Επιλέξτε κανονικά το αγαπημένο χρώμα σας, αλλά φροντίστε να είναι μεταλλικό ή προσθέστε κάποια εξτρα λάμψη με ένα λαμπερό top coat.

νύχια 2019

#9. Glitter & Λάμψη

Όπως και τα μοντέλα έτσι και εσείς χρησιμοποιήστε το Glitter μόνο του σε γυμνά νύχια και δημιουργήστε απίστευτα nail designs. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι χρώμα να διαλέξετε, ακολουθήστε το παράδειγμα των Creatures of Comfort και χρησιμοποιήστε τα όλα μαζί καλύπτοντας όλη την επιφάνεια των νυχιών.

νύχια 2019Creatures of Comfort

#10. Εκκεντρικά

Ο Gareth Pugh παρουσίασε τα υπερ-εντυπωσιακά ματ μπλε νύχια στο χρώμα του κοβαλτίου, με μία ολοστρόγγυλη τρύπα στην άκρη. Το συγκεκριμένο μανικιούρ δεν είναι τόσο πρακτικό και δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν τάση, αλλά έτσι fashionable και εντυπωσιακό όπως εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας, άξιζε να το αναφέρουμε.

νύχια 2019