Αυτά είναι τα πιο hot γυαλιά ηλίου!

Σου έχει τύχει να φεύγεις από το σπίτι με συννεφιά και τελικά να εμφανίζεται ένας δυνατός ήλιος; Σίγουρα θα ένιωσες μεγάλη ανακούφιση όταν βρήκες εκείνο το ζευγάρι γυαλιά ηλίου που είχες ξεχάσει στην τσάντα σου.

Τα γυαλιά ηλίου είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ για τη γυναίκα, όχι μόνο από πρακτικής άποψης, αφού την προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά και από άποψη στυλ, εφόσον ολοκληρώνουν αμέσως την εμφάνιση της. Δίνουν πάντα μια διαφορετική άποψη στην εικόνα μας. Πράγματι, η μεγάλη ποικιλία στο σχήματα, τις μορφές, τα χρώματα και τους φακούς, αντιπροσωπεύει τις αλλαγές που γίνονται συνεχώς στα γυαλιά της αγοράς, είτε ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, είτε πρεσβεύοντας κάτι πιο διαχρονικό. Αυτό ωστόσο, κάνει την αναζήτηση και την τελική επιλογή μας, δυσκολότερη. Γι’ αυτό όμως, είμαστε εμείς εδώ.

Γυαλιά ηλίου 2018

Η μεγαλύτερη τάση αυτή τη στιγμή στον κόσμο των οπτικών, είναι τα γυαλιά ηλίου τρίγωνα και σχήμα πεταλούδα. Αυτά τα γυαλιά πραγματικά κατέκλυσαν την αγορά, αφού ο κόσμος τα λάτρεψε! Με το δίκιο του βέβαια, αφού το συγκεκριμένο σχήμα ταιριάζει σε αρκετά πρόσωπα, με αποτέλεσμα όλο και πιο πολλές γυναίκες να τα προτιμούν. Επιπλέον, δίνουν μια πολύ διαφορετική αύρα στο όλο look μας. Vintage σχέδια επίσης, δεν πήγαν πίσω. Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου με πιο λεπτό σκελετό, τύπου John Lenon, προτιμήθηκαν πολύ το 2018, καθώς ήταν μικροκαμωμένα, διακριτικά και έδιναν μια πιο εναλλακτική πινελιά στο συνολικό στυλ μας.

Επίσης μια πιο trendy εκδοχή, τα γεωμετρικά ή πολυγωνικά σε σχήμα γυαλιά, με πολύχρωμους φακούς ή καθρέπτες, αποτέλεσαν ένα πολύ δελεαστικό αξεσουάρ! Ήταν μια πιο τολμηρή, καινοτόμα μορφή γυαλιών ηλίου που δεν πέρασε απαρατήρητη από το γυναικείο κοινό. Ίσως να θεωρήθηκαν αρκετά extreme και κατάλληλα μόνο για συγκεκριμένα σχήματα προσώπου, αλλά αυτό συμβαίνει με όλα τα γυαλιά ηλίου. Κάθε ένα από αυτά, είναι ένα μοναδικό κομμάτι που ταιριάζει σε διαφορετικά πρόσωπα. Παρόλο που μπορεί να επικρατεί η άποψη ότι κάποια γυαλιά ταιριάζουν σε όλες, δεν παύει όμως, να υφίσταται το γεγονός πως κάθε γυναίκα δείχνει διαφορετική με αυτά. Ας μην ξεχνάμε πως παίζει καίριο ρόλο και, η αυτοπεποίθηση που εκπέμπουμε φορώντας τα. Συνεχίζουμε λοιπόν, με τα πιο διαχρονικά κομμάτια, με χοντρό σκελετό, σε πιο safe χρωματισμούς, όπως μαύρο ή καφέ, με άλλοτε μικρές λεπτομέρειες στο πλάι. Δεν αμφισβητεί κανείς το γεγονός πως είναι chic, στιλάτα και πάντα στη μόδα!

Αν θέλετε να κάνετε κι εσείς εντύπωση λοιπόν, αν θέλετε να φοράτε ένα γυαλί το οποίο θα δίνει μια τελείως διαφορετική νότα στο στυλ σας, τότε μη χάνετε καιρό. Πρέπει ωστόσο να λαμβάνουμε υπόψη μας και το οικονομικό θέμα, καθώς τα γυαλιά είναι ακριβά αξεσουάρ. Όχι όμως εδώ. Στο torouxo.gr θα βρείτε γυαλιά ηλίου σε πολύ χαμηλές τιμές, απόλυτα προσιτές για τον καταναλωτή. Σκοπός μας είναι να αποκτήσετε το γυαλί που έχετε ονειρευτεί, αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, εύκολα και οικονομικά!