Το τέλειο νυφικό χτένισμα είναι μία κορδέλα μακριά.. Και μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τουλάχιστον και όσες φίλες μου έχουν ήδη παντρευτεί ή ετοιμάζουν τώρα να το ζήσουν, έχουμε φύγει πολύ μακριά από το πολύ στημένο νυφικό χτένισμα που κάνει την νύφη να δείχνει και 10 χρόνια μεγαλύτερη.

Δεν είναι η τάση που μας θέλει πιο ανάλαφρες και φυσικές αλλά και εμείς οι ίδιες που σκοπός μας είναι να δείχνουμε ευτυχισμένες και κυρίως… στην ηλικία μας.

Έτσι, λοιπόν, γιατί να κάθεσαι με τις ώρες μπροστά από το Pinterest κοιτώντας παλιακά χτενίσματα – υπερπαραγωγές που ακόμα και celebrities στο κόκκινο χαλί πλέον δεν προτιμούν;

Κάνε στροφή στην αναζήτησή σου και ψάξε καλύτερα «hair with ribbon» και χάζεψε.. Τι θα βρεις; Ανεπιτήδευτα πιασίματα που μπορείς να πετύχεις και μόνη σου – αν ασχοληθείς δέκα λεπτά παραπάνω – πολύ χαλαρά, πολύ κομψά και κυρίως φρέσκα!

Δες επίσης: Νυφικό μακιγιάζ: Τι να κάνεις πριν πας στη μακιγιέζ για να βρει σίγουρα τι χρώματα σου ταιριάζουν

Σου δίνουμε παρακάτω μερικές ιδέες για να δεις πώς μπορείς να το υιοθετήσεις και μόνη σου.

Missbloom Tip: Μην φοβάσαι ότι ένα τέτοιο νυφικό χτένισμα θα σε κάνει να δείχνεις… αχτένιστη! Η λέξη κλειδί είναι αυτό που λέμε επιμελώς ατημέλητο. Και πώς γίνεται αυτό; Με τη χρήση προϊόντων που εξαφανίζουν το φριζάρισμα αλλά και με την χρήση δυνατών λακ που δεν κολλούν τα μαλλιά αλλά κρατούν σταθερό το αποτέλεσμα. Τι; Σου φαίνεται δύσκολο; Εμπιστεύσου τότε έναν ειδικό που ξέρεις ότι υποστηρίζει ένα τέτοιο look και το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ!

 

Περισσότερες photos στο missbloom.gr