Ερμής στον Λέοντα από 29 Ιουνίου έως 5 Σεπτεμβρίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, της ικανότητας του λόγου, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της οδήγησης, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων περνά στο ζώδιο του Λέοντα για μεγάλο διάστημα και μάλιστα γυρνάει και ανάδρομος στο ζώδιο αυτό.

Ο Ερμής στο Λέοντα είναι σε πτώση, δεν έχει σωστή κρίση, είναι φαφλατάς και παθιασμένος στο λόγο. Χρησιμοποιεί τη λογική για να δικαιολογήσει τα εγωιστικά του κίνητρα. Είναι όμως καλός δάσκαλος, ηθοποιός, καλλιτέχνης, θεραπευτής.

Με τον Ερμή στο Λέοντα μπορεί να επιδεικνύουμε τις γνώσεις μας, είμαστε ενθουσιώδεις και περήφανοι, εκφράζουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Πληγωνόμαστε όταν οι ιδέες μας δεν γίνονται αποδεκτές. Η ομιλία μας είναι καλλιτεχνική και αφηγούμαστε δραματικές ιστορίες.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τον Ερμή στο Λέοντα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα, ελκύεις και φλερτάρεις. Ασχολείσαι με δημιουργικές δραστηριότητες και συζητάς τα προβλήματα της σχέσης σου με το ταίρι σου. Αναζητάς την ελεύθερη έκφραση και όχι την καταπίεση. Είναι ιδανικό διάστημα για να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς και να περάσεις καλά στις διακοπές. Μακριά από τη ρουτίνα, θα μπορέσεις να σκεφτείς κάποιες νέες ιδέες για την καριέρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα στρέφεις το βλέμμα σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου ή να δεχτείς επισκέψεις από αγαπημένα πρόσωπα. Αναζητάς αυτό το διάστημα το οικείο περιβάλλον. Μπορεί ένα οικογενειακό πρόσωπο να ταξιδέψει ή εσύ να φύγεις από το σπίτι σου ή μπορεί να βρεθείς με παλιούς συμμαθητές. Οι ιδέες σου μπορεί και να μην είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή στο Λέοντα έχεις ανοιχτό μυαλό, προβάλλεις τις ιδέες σου και τις ικανότητές σου. Βλέπεις τη ζωή πιο ανάλαφρα, έχεις καλή διάθεση. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και διαθέτεις έμπνευση. Θα έχεις την τάση να κινείσαι πολύ και να μιλάς πολύ. Κοντινά ταξίδια σε αγαπημένους προορισμούς είναι πιθανά ή μπορεί να συναντήσεις συγγενικά πρόσωπα. Κάνεις νέες γνωριμίες και προωθείς τα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα προσπαθείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Μπορεί ένα νεαρό πρόσωπο να σε γοητέψει. Είσαι πιο αισθησιακή αλλά και πρόθυμη να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα χάρις στο εφευρετικό μυαλό σου. θα σου δοθούν ευκαιρίες για κέρδη και θα δρομολογήσεις μόνη σου κάποιες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, έχεις ανάγκη την επικοινωνία, είσαι δραστήρια, κινείσαι. Θέλεις να κάνεις ότι σου αρέσει, μιλάς ειλικρινά και ευθέως, αναλαμβάνεις διάφορες δραστηριότητες. Προβάλλεις τις ιδέες σου και δεν αντέχεις την αδικία. Βρίσκεις τα κατάλληλα λόγια για να εκφραστείς και μιλάς για τον εαυτό σου πέρα από το συνηθισμένο. Ασχολείσαι ιδιαίτερα με τον εαυτό σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα μπορεί να ασχολείσαι με το παρελθόν και να έχεις εμμονές. Δεν εκδηλώνεις εύκολα τα συναισθήματά σου. Μπορεί να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου, να μην μιλάς για τις ιδέες σου και να δείχνεις διαφορετική από ότι είσαι πραγματικά. Βοηθάς όσους έχουν ανάγκη και είσαι περισσότερο ευαίσθητη στον πόνο των άλλων. Ξεκουράσου και προετοίμασε τα επόμενα σχέδιά σου

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα θα γνωρίσεις πολλούς νέους ανθρώπους και θα μοιραστείς τις απόψεις σου. Αντιμετωπίζεις τα πάντα πιο ανάλαφρα και η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Συναντάς φίλους και γνωστούς και μαθαίνεις τα νέα και τις σκέψεις τους. Εκφράζεις τη γνώμη σου ελεύθερα, χωρίς όρια και κανονισμούς. Αυτό το διάστημα μπορεί να δημιουργήσεις νέες φιλίες και να ζήσεις όμορφες εμπειρίες μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα, δουλεύεις οργανωμένα και πειθαρχημένα και ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις της καριέρας. Μπορεί να δουλεύεις πολλές ώρες και να νιώσεις μια εξάντληση. Βρίσκεσαι περιτριγυρισμένη από ενδιαφέροντα πρόσωπα. Θα έχεις εξελίξεις στην εργασία σου αυτό το διάστημα. Κάνε υπομονή και δώσε τα πάντα στην καριέρα τώρα για να προοδεύσεις και να αρπάξεις σημαντικές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, θα ταξιδέψεις σε ενδιαφέροντες προορισμούς ενώ μπορεί και να επισημοποιήσεις μια σχέση. Βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία, έχεις δύναμη στα λόγια, πείθεις, αποκομίζεις εμπειρίες σε τόπους μακρινούς. Είσαι ταξιδιώτης, ερευνητής. Μπορεί να κάνεις και φιλίες με πρόσωπα που ζουν μακριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα ασχολείσαι με τα κοινά οικονομικά. Μπορεί να ασχοληθείς και με περιουσιακά, κληρονομικά, χρέη, δάνεια αλλά και τη σεξουαλική σου ζωή. Διαθέτεις ικανότητα στο λόγο και έχεις τη δύναμη και το θάρρος να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Βάλε τα οικονομικά σου σε τάξη και ασχολήσου με την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, ένα νέο πάθος είναι πιθανό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο αναζητάς μεγαλύτερη επικοινωνία στη σχέση σου και αποφεύγεις τη μεγάλη οικειότητα αν είσαι μόνη. Μπορεί όμως να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα αποκτήσει σοβαρή χροιά με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί τώρα να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση σου και να εναρμονίσεις τις ανάγκες σου με αυτές του συντρόφου σου. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις διαπραγματεύσεις για μια νέα συνεργασία ή να έχεις όφελος από συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα κάνεις νέα σχέδια για την εργασία σου. Έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς για να εργαστείς πιο αποδοτικά, μην εξαντλείσαι. Προσπάθησε να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου για να αισθανθείς πιο άνετα. Οι σχέσεις σου με συναδελφικά πρόσωπα βελτιώνονται και εργάζεσαι μαζί τους για να λύσετε τα προβλήματά σας. Θα σου δοθούν ευκαιρίες στην εργασία και μέσα από αυτές θα βελτιώσεις και τα οικονομικά σου.

missbloom.gr