Fashion trends 2019: Οι Street style τάσεις για το φθινόπωρο χειμώνα

Όταν το κρύο έρχεται και οι θερμοκρασίες μειώνονται, η μόδα γίνεται λειτουργική, απόδειξη αυτά τα fashion trends 2019 του χειμώνα. Όπως θα δείτε ακολουθούν κάποια street style outfits που προτάθηκαν από τους σχεδιαστές και μας ενημερώνουν με τι ρούχα πρέπει να φουλάρουμε τη ντουλάπα μας. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που φαίνεται να έχει αρχίσει ήδη η επιρροή τους και το σίγουρο είναι ότι θα επικρατήσει μια μονομαχία τάσεων αυτή τη σεζόν.

Fashion trends 2019

#1.  Καπέλο baker boy vs μπερέ

Επιτυχής διασταύρωση ανάμεσα σε ένα baker boy καπέλο και ένα γαλλικό Beret. Τα διαφορετικά σχέδια καπέλων είναι τα must-have fashion trends 2019 του χειμώνα. Κατασκευασμένα από μαύρο δέρμα, ύφασμα, δέρμα προβάτου ή βινύλιο, αυτά τα καπέλα δίνουν ένα κομψό στυλ ακόμα και στην πιο ανεπίσημη εμφάνιση.

fashion trends 2019

Το καπέλο baker boy όπως και πέρσι έτσι και φέτος, εμφανίζεται ως θηλυκό και αντίπαλο του μπερέ. Αδιαμφισβήτητο αξεσουάρ, τις βροχερές μέρες του χειμώνα μπορεί να διατηρήσει το χτένισμα σας άθικτο.

fashion trends 2019

#2. Cateyes γυαλιά ηλίου vs στρογγυλά

Η μάχη είναι ανάμεσα στα φουτουριστικά γυαλιά ηλίου cateyes και στα κλασσικά στρογγυλά γυαλιά στυλ Τζον Λένον.  Τα cateyes εμφανώς στενότερα θυμίζουν «Matrix» και μεταφέρουν τους χρήστες σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ζουν μόνο μοντέλα.

fashion trends 2019

Αλλά, αν δεν τολμήσετε να τα φορέσετε, μπορείτε να επιλέξετε τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου, χωρίς να ξεχνάτε ότι το μέγεθος έχει σημασία και θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα το πρόσωπό σας.

fashion trends 2019

3. Καρό vs ασπρόμαυρο

Το καρό βρίσκεται σε μία συνεχή κόντρα με το ασπρόμαυρο και δεν έχουμε καταλήξει ακόμα πιο τελικά θα κυριαρχήσει. Το παραδοσιακό καρό επανεμφανίζεται δυναμικά στις πασαρέλες, και προσαρμόζεται σε όλα τα ρούχα. Παλτό, παντελόνια, φορέματα, σακάκια, αξεσουάρ κλπ. Πλέον δεν γίνεται να το αποχωριστούμε, έστω και μια μικρή καρό λεπτομέρεια πάνω μας, δίνει άλλη οπτική στο ντύσιμό μας.

fashion trends 2019 φθινοπωρο χειμωνας

fashion trends 2019 φθινοπωρο χειμωνας

Ότι τα αντίθετα έλκονται, είναι κάτι περισσότερο από μια φράση, είναι ένας φυσικός νόμος. Το μαύρο & άσπρο έχει τόσες δυνατότητες που μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά outfits με απίστευτους συνδυασμούς. Ένα διαχρονικό, κομψό και τέλειο fashion trends 2019, που ανεξάρτητα από την εποχή κατά την οποία βρισκόμαστε μπορεί και επιβιώνει πάντα.

fashion trends 2019 φθινοπωρο χειμωνας

#4. Βινύλ vs Δέρμα

Λατέξ, βινύλιο, PVC, πλαστικό … επανεμφανίζεται με ισχυρότερη επιρροή από ποτέ, παντελόνια σε συνδυασμό με πιο παραδοσιακά ρούχα και υφάσματα. Ένα τεχνολογικό- φουτουριστικό υλικό, το οποίο είναι ιδανικό για τη χειμερινή περίοδο.

Τα δερμάτινα παντελόνια είναι η ιδανική εναλλακτική λύση των jeans, χάρη στην ευελιξία και τη λειτουργικότητα τους. Είναι τα “must have” fashion trends 2019 του χειμώνα.

fashion trends 2019 φθινοπωρο χειμωνας

#5. Τσάντα ζώνη vs tote

Όπως όλα δείχνουν αυτό το must-have τσαντάκι μέσης (δείτε όλες τις τάσεις στα αξεσουάρ) θα είναι τάση και το επόμενο καλοκαίρι. Είναι λειτουργικό, μίνιμαλ, δείχνει πιο κομψό και συνοδεύει απόλυτα τα street style looks.

fashion trends 2019 φθινοπωρο χειμωνας

Ως εναλλακτική λύση για τις πιο συντηρητικές, είναι η πιο δομημένες tote τσάντες. Μικρές και μοδάτες συνοδεύουν και αυτές τα street style looks κρατώντας τες απλά στο χέρι.

Μόδα Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019. Οι 21 τάσεις της νέας σεζόν

fashion trends 2019 φθινοπωρο χειμωνας

#6. Puffer vs γούνα

Τα μοδάτα puffers επανεμφανίζονται σε αμέτρητα σχέδια ασύμμετρα μήκη, νέα prints και φωτεινά χρώματα. Ένα ζεστό πανωφόρι (εδώ όλες οι τάσεις στα παλτό) που χάρη στην ευελιξία του, όχι μόνο σας κρατά ζεστές, αλλά σας επιτρέπει να το συμπεριλάβετε τόσο στο athleisure όσο και στο street style look.

fashion trends 2018 2019 φθινοπωρο χειμωνας

fashion trends 2018 2019 φθινοπωρο χειμωνας

Ένα ρούχο που παραμένει αναπόφευκτο σε κάθε νέα χειμερινή περίοδο, επειδή έχει σχεδιαστεί με ένα από τα πιο εντυπωσιακά και όμορφα υλικά. Απίστευτα γούνινα σακάκια και παλτό που μπορείτε να βρείτε σε αμέτρητα σχέδια, τύπους, prints ή φανταχτερά χρώματα. Η γούνα γίνεται ένα θεμελιώδες fashion trends 2019 του χειμώνα.

fashion trends 2018 2019 φθινοπωρο χειμωνας

#7. Άσπρες μπότες vs κόκκινες

Όπως σημειώνεται στα fashion trends 2019 του χειμώνα, οι μπότες «cowboy» είναι το σχέδιο που έχει τη μεγαλύτερη δημοτικότητα. Από την άλλη, αυτή τη σεζόν οι μπότες είναι κόκκινες. Σημαντικές λάμψεις φωτιάς για να περπατήσετε στη ζωή γνωρίζοντας ακριβώς πού θέλετε να πάτε. Το κόκκινο είναι ότι το χρώμα του πάθους και παραμένει τάση ακόμα και στα ρούχα- φορέματα για την επόμενη σεζόν.

fashion trends 2018 2019 φθινοπωρο χειμωνας

Τελικά, αδιαμφισβήτητα οι καουμπόικες μπότες εμφανίζονται ως το απόλυτο street fashion shoe trend για το φθινόπωρο 2018.

fashion trends 2018 2019 φθινοπωρο χειμωνας

Όσο για το χρώμα που κυριαρχήσει στα φορέματα και θα συνοδεύσει τα street style looks θα είναι αναμφίβολα το κίτρινο.

fashion trends 2018 2019 φθινοπωρο χειμωνας

fashion