Γούνινα παλτό και πανωφόρια 2019

Μπλε Παλτό από Οικολογική Γούνα με Κουκούλα

Ο καιρός αρχίζει να κρυώνει κι εμείς ψάχνουμε τα must have παλτό και πανωφόρια του χειμώνα. Έλα όμως που η μόδα και όλα τα runways το λένε ξεκάθαρα και δε χρειάζεται να ψαχτούμε πολύ!… οι γούνινες επιλογές θα αναδείξουν κάθε μας εμφάνιση από τις πρωινές ώρες έως και τα βραδινά outfits.

Καθώς ψάχνουμε στο διαδίκτυο για γυναικεία γουνάκια του χειμώνα 2019 πέσαμε σε ένα από τα αγαπημένα μας online shops. Το έχουμε επιλέξει για την τέλεια απόδοση σε value/money, δηλαδή καλή ποιότητα σε καλή τιμή. Γούνινα γιλέκα, jackets και γουνάκια που ταιριάζουν χρωματικά και στιλιστικά με τα περισσότερα ρούχα της βασικής μας γκαρνταρόμπας. Πάρε ιδέες και ξεκίνα τις αγορές!

Γούνινα πανωφόρια 2019

Θα ξεκινήσω με το αγαπημένο multicolor του χειμώνα 2019. Ότι είναι animal print και μπορούμε να το στηρίξουμε το θέλουμε σίγουρα στα πανωφόρια μας.

Γούνα Gaudi

Multicolor γούνα με ποικιλία χρωμάτων γκρι, μαύρου και άσπρου. Ένας αξεπέραστος συνδυασμός για τις τάσεις μόδας του χειμώνα 2019.

Γούνα Multicolor

Animal Print Σακάκι από Οικολογική Γούνα

Επιλέγουμε οικολογικές γούνες γιατί έτσι μας αρέσει!!! Συμβάλουμε με τον τρόπο μας στη μόδα της οικολογικής συνείδησης.

Animal Print Σακάκι – Οικολογική Γούνα

Μακρύ Βελούδινο Κιμονό Nekane

Αγαπώ αυτό το κομμάτι γιατί συνδυάζει πολλά στοιχεία της μόδας του χειμώνα 2019. Βελούδο, γούνινο γιακιά, κιμονό style και prints.

Μακρύ Βελούδινο Κιμονό Nekane

Μπλε Αμάνικο Γιλέκο από Οικολογική Γούνα

Ένας τρόπος να ξεχωρίσεις με ένα βραδινό outfit. Η διαφάνεια μέσα από το γιλέκο, όπως έχει συνδυαστεί στη φωτογραφία είναι ο ιδανικός τρόπος να το φορέσεις το βράδυ.

Αγαπάμε το μπλε χρώμα γιατί μας συναρπάζουν οι συνδυασμοί του και γιατί είναι από τα top χρώματα μόδας του χειμώνα 2019. Επίλεξε άφοβα μπλε γούνα για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να δημιουργήσεις σαγηνευτικά χειμερινά outfits. Ταιριάζει με το μαύρο, με όλη τη γκάμα των γήινων χρωμάτων, με το λευκό και φυσικά η μονοχρωμία του ταιριάζει σε όλες μας.

Αμάνικο Γιλέκο από Οικολογική Γούνα

Μπλε Παλτό από Οικολογική Γούνα με Κουκούλα.

Παλτό με οικολογική γούνα σε μπλε χρώμα με κουκούλα. Η υπέροχη και νεανική αυτή οικολογική γούνα (eco fur) μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Συνδυάζεται τέλεια με τα jean σας. Η sport & chic επιλογή για τα χειμερινά outfits.

Μπλε Παλτό από Οικολογική Γούνα με Κουκούλα

Μαύρη Γούνινη Ζακέτα Με Κεντήματα

Το χρώμα, το ύφος και το σχέδιο την καθιστά ιδανική για τη βραδινή μας έξοδο.

Μαύρη Γούνινo jacket Με Κεντήματα

Γούνινο Κοντό Πανωφόρι

Τόσο girly και τόσο chic που δε θα το βγάζεις από πάνω σου!

Γούνινο Κοντό Πανωφόρι

Λευκή Γούνα

Λευκή γούνα με όρθιο γιακά και σε ίσια γραμμή από τον οίκο Gaudi. Ένα κομμάτι που αναδεικνύει κάθε outfit. Φόρεσέ το με τζιν, με κοντές παντελόνες, με καμπάνα και άλλα πολλά…. εξαιρετική επιλογή χρώματος σε συνδυασμό με ένα υλικό που θα σε κρατήσει ζεστή όλο το χειμώνα.

Λευκή Γούνα