6 Γυαλιά Ηλίου που Επιβάλλεται να Φορέσεις το Φετινό Καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου καλοκαίρι 2019

Αν έπρεπε να μιλήσουμε για ένα αξεσουάρ, το οποίο υπακούει κατεξοχήν στις τάσεις της μόδας που αλλάζουν συνεχώς, αυτό θα ήταν τα γυαλιά ηλίου. Ειδικά στα γυναικεία γυαλιά ηλίου, κάθε χρόνο οι σχεδιαστές έχουν πολλές καινούριες ιδέες να προτείνουν, ενώ ανανεώνουν και παλαιότερα, ρετρό και vintage πλέον σχέδια δίνοντάς τους μια νέα πνοή.

Θέλεις κι εσύ να κυκλοφορείς κάθε στιγμή του καλοκαιριού με την τελευταία λέξη της μόδας και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα; Τα παρακάτω trends θα σου δώσουν ιδέες για το τι πρόκειται να μας απασχολήσει φέτος. Σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σε ενθουσιάσει και θα κάνει κάθε εμφάνισή σου ξεχωριστή!

#1. Γυαλιά ηλίου-μάσκα

Γυναικεία γυαλιά ηλίου καλοκαίρι 2019

Η μάσκα επιστρέφει και είναι οπωσδήποτε μια πολύ χρήσιμη τάση, αφού προστατεύει πλήρως αποτελεσματικά από τον εκτυφλωτικό ήλιο της Ελλάδας. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν ενιαίο φακό, ο οποίος μπορεί να φτάσει σε μεγάλα μεγέθη ή να κινηθεί σε λιγότερο εκκεντρικές επιλογές ανάλογα με το γούστο της καθεμιάς. Είναι, πάντως, ένα ζευγάρι που μπορεί να φορεθεί από την παραλία μέχρι την πιο επίσημη εμφάνιση όλη την ημέρα σε ένα υπέροχο casual chic στυλ.

#2. Ανανεωμένα Aviator

Γυναικεία γυαλιά ηλίου aviator

Όλοι λατρεύουμε τα Aviator, τα πιο κλασικά ίσως γυαλιά όλων των εποχών που ταιριάζουν κυριολεκτικά σε όλα τα πρόσωπα. Επειδή, όμως, μπορεί και λιγάκι να τα έχουμε βαρεθεί, διάφοροι σχεδιαστές τους έδωσαν έναν άλλον αέρα με φουτουριστικές πινελιές, έντονα χρώματα σκελετού και κάποιες μικρές αλλαγές στο κόψιμο. Ανακαλύψτε τα!

#3. Μικρά γυαλιά ηλίου

Μικρά γυναικεία γυαλιά ηλίου

Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου είναι ιδιαίτερα της μόδας τα τελευταία χρόνια, όμως φέτος στις πασαρέλες το ενδιαφέρον κέντρισαν κάποιες προτάσεις πολύ μικρών γυαλιών ηλίου σε πρωτότυπα σχέδια οβάλ ή παραλληλόγραμμα, μακρόστενους φακούς και στιλάτες λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα προτείνουμε για το καταμεσήμερο του Ιουλίου στις Κυκλάδες, όμως για ένα chic απογευματινό σύνολο θα λειτουργήσουν πιο πολύ ως κοσμήματα.

#4. Super slim cat eye

Γυναικεία γυαλιά ηλίου cat eye 2019

Είναι εδώ και μερικές σεζόν που τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα cat eye έχουν επανέλθει, φέρνοντας μαζί τους έναν ρετρό αέρα, όμως φέτος είδαμε διαφορετικές προσεγγίσεις σε αυτό το σχέδιο. Πολύ μικρό μέγεθος, πολυτελή στοιχεία, όπως Swarovski και στρας, έντονα χρώματα στο σκελετό και διχρωμίες είναι μόνο μερικές από τις καινοτομίες που θα μας κάνουν να τους αγαπήσουμε ξανά.

#5. Γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σχήμα καρδιάς

Λατρεύεις την girly εκδοχή σου και θέλεις να μην περνάς απαρατήρητη σε καμία σου έξοδο; Τότε, τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς είναι φτιαγμένα για σένα και δεν είναι τόσο εναλλακτικά όσο νομίζεις. Για την ακρίβεια, θα φορεθούν πολύ από τις γυναίκες που ξέρουν πώς να εντυπωσιάζουν χωρίς να υπερβάλλουν.

#6. Oversized τετράγωνα γυαλιά ηλίου

Τετράγωνα γυαλιά ηλίου 2019

Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με τα κορυφαία γυαλιά ηλίου που θα φορεθούν το φετινό καλοκαίρι τα μεγάλα – oversized τετράγωνα γυαλιά ηλίου που εκτός από τη μέγιστη κάλυψη που παρέχουν στον ήλιο, προσθέτουν υπέροχο glamorous στυλ σε κάθε εμφάνιση.

1 Comment

Comments are closed