Το μυστικό για τέλειο “NO MAKEUP” look + glass skin

Bye bye στο κλασικό μακιγιάζ, ένα μεγάλο ΝΑΙ στη φυσική ομορφιά.

Ενώ το foundation, το concealer και η πούδρα εξαφανίζουν κάθε ατέλεια ή κοκκινίλα που έχει εμφανιστεί στο δέρμα, όταν δεν είναι σωστά εφαρμοσμένα, το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό….ΚΑΘΟΛΟΥ!!!. Η υπερβολική κάλυψη με προιόντα μακιγιάζ μας δείχνει μεγαλύτερες σε ηλικία από όσο είμαστε στην πραγματικότητα.

Το “no makeup” makeup look είναι η βασική τάση στο χώρο της ομορφιάς εδώ και πολλές σεζόν. Ειδικά στη φετινή, που άλλαξε τόσο το στιλ μας όσο και το μακιγιάζ μας εν καιρό κορονοιού: . Μην μπερδευτούμε όμως! Το no makeup είναι μακιγιάζ, δηλαδή βαφόμαστε αλλά αναδυκνύουμε τη φυσική ομορφιά. Ξεχνάμε τους παλιούς κανόνες – όπως foundation σε όλο το πρόσωπο με 2-3 στρώσεις – και υποδεχόμαστε τη φυσικότητα με ένα διάφανο μακιγιάζ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε αυτό το look στην επιδερμίδα σας είναι να εφαρμόσετε το παρακάτω τρικ των makeup artists.

TIP

Το μυστικό των makeup artists και Global Beauty Directors είναι το εξής: απλώνετε την βάση σας κανονικά σε όλο το πρόσωπο, εκτός από την περιοχή της μύτης. Με αυτό τον τρόπο δίνεις το εφέ της άβαφης επιδερμίδας. – κάντο μια φορά και θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά.

Δείτε όλο το βίντεο για τις λεπτομέρειες και ακόμα…. πως επιτυγχάνουμε το τέλειο “glass skin”  γυάλινο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ