Κουβέρτες και παπλώματα για τα πιο ζεστά σας βράδια!

Λευκά είδη katoikein.gr

Είναι ωραίο να νιώθει κανείς άνεση και πολυτέλεια στο σπίτι του. Ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα, η ζεστασιά που προσφέρουν οι κουβέρτες και τα παπλώματα αποτελεί την καλύτερη προστασία από το κρύο, τη πιο όμορφη συντροφιά για τις νύχτες και το πρωινό ξύπνημα.

Αν μάλιστα τα συνδυάσετε και με ένα σετ σεντόνια, θα έχετε ονειρεμένους ύπνους χάρη στην υπέροχη υφή τους. Σας προτείνουμε υπέροχα σχέδια εξαιρετικής ποιότητας σε λευκά είδη, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σας.

Επιλέξτε ανάλαφρα σκεπάσματα

Τα παπλώματα αποτελούν ιδανικές επιλογές για κάθε σπίτι καθώς είναι πρακτικά ενώ στολίζουν το κρεβάτι σας με τα χρώματα και τα μοτίβα που έχετε επιλέξει. Η ΚΕΝΤΙΑ προτείνει υπέροχα σχέδια όπως το Sabine με floral μοτίβο, το οποίο εκτός από το εκλεπτυσμένο του σχέδιο ξεχωρίζει και για την ποιότητά του καθώς είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβακοσατέν ύφασμα 300 κλωστών.

Αποκτήστε την κουβέρτα της αρεσκείας σας

Ποιος δεν έχει ζήσει κρύες νύχτες παρέα με μια κουβέρτα απολαμβάνοντας μια ταινία ή το αγαπημένο του βιβλίο; Δεν προσφέρει μόνο ζεστασιά αλλά και τη συντροφιά της που χαρίζει θαλπωρή τα βράδια του χειμώνα. Μπορείτε να βρείτε κουβέρτες fleece, μάλλινες, βελουτέ, γούνινες, πλεκτές, βαμβακερές, ακρυλικές ή ακόμα και ηλεκτρικές. Μια γούνινη κουβέρτα δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα στον χώρο σας ενώ η απαλή της υφή χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας. Η Guy Laroche προσφέρει υπέροχα σχέδια κατασκευασμένα από microsuede για υπέροχη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα σας. Η Crusty Ivory είναι κομψή και ταιριάζει σε κάθε χώρο ενώ η γούνα είναι οικολογική στο πλαίσιο της eco friendly λογικής της.

Σεντόνια για ξεκούραστους ύπνους

Ο ξεκούραστος ύπνος είναι πολύ σημαντικός για μια αποδοτική καθημερινότητα. Επιλέξτε ένα καλό στρώμα και σετ με σεντόνια εξαιρετικής ποιότητας για ανάλαφρους ύπνους. Η ΚΕΝΤΙΑ, η οποία αποτελεί ηγέτη στον χώρο, προτείνει υπέροχα σχέδια από ανώτερης ποιότητας υλικά για να έχετε την αίσθηση της φρεσκάδας σε κάθε σας ύπνο. Το σετ Pantone ξεχωρίζει καθώς είναι μοντέρνο και κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι.