Κοιμηθείτε αναπαυτικά με στρώματα Istikbal, μονά ή διπλά για όνειρα γλυκά

Αναπαυτικά ανατομικά στρώματα ύπνου istikball

Πολλοί πιστεύουν ότι τα σωστά στρώματα, είτε μονά είτε διπλά, είναι ζωτικής σημασίας για έναν καλό ύπνο, όμως στην πραγματικότητα κάνουν πολλά περισσότερα από αυτό. Συγκεκριμένα, το να επιλέξετε επώνυμα στρώματα Istikbal, θα δείτε ότι μειώνει τα επίπεδα στρες και άγχους, ωφελεί το μυαλό και το σώμα και βελτιώνει τη συνολική ποιότητα ζωής σας, με άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα και τη διάθεσή σας.

Δείτε στη συνέχεια τι λένε οι ειδικοί για την ποιότητα και τη στάση του ύπνου και πώς τα στρώματα Istikbal μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής και ύπνου.

Καλός ύπνος = καλή ζωή

Ο ύπνος που κάνουμε συνδέεται άμεσα με τα στρώματα στα οποία κοιμόμαστε. Προκειμένου να προστατεύσουν την πλάτη μας, τα στρώματα Istikbal υπόσχονται μια καλή στάση ύπνου, κατά την οποία, οι μύες και οι σπόνδυλοι της πλάτης μας χαλαρώνουν και αυτοθεραπεύονται ενώ κοιμόμαστε. Έτσι είτε επιλέγετε μονά είτε διπλά στρώματα όπως αυτά, πρέπει να φροντίζετε ώστε η φυσική καμπύλη της σπονδυλικής στήλης σας είναι ασφαλής και ότι τα αυτιά, οι ώμοι και οι γοφοί σας ευθυγραμμίζονται.

Τα στρώματα istikbal μπορούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ ενός ήσυχου ύπνου και μιας άυπνης νύχτας, καθώς προσφέρουν τέλεια ισορροπία μεταξύ της απαιτούμενης άνεσης και της σωστής υποστήριξης, διατηρώντας τη φυσική ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και τη στάση του σώματος στη θέση της και βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ποιότητα του ύπνου.

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα

Εάν το στρώμα είναι απαραίτητο για καλό ύπνο, τότε πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι διαλέξαμε το κατάλληλο; Οι εποχές με τα στρώματα εσωτερικών ελατηρίων έχουν παρέλθει και πλέον η τάση κινείται προς άλλους τύπους στρωμάτων, με memory foam και άλλα υπερσύγχρονα υλικά. Μάλιστα στο εξωτερικό επιλέγεται πολύ ο κοκοφοίνικας ως υλικό.

Γενικά η φράση «καλό στρώμα» είναι υποκειμενική, αφού το καλύτερο στρώμα για σένα είναι αυτό που σου ταιριάζει, αρκεί βέβαια να πληροί τις προδιαγραφές ανατομίας και σωστής τοποθέτησης του σώματός σου σε αυτό.

Τα στρώματα Istikbal είναι ειδικά σχεδιασμένα με τις πιο προηγμένες ανατομικές προδιαγραφές και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ξαπλώσετε επάνω και να δείτε πόσο μαλακό ή σκληρό προτιμάτε να είναι το κρεβάτι σας για να νιώθετε άνετα εσείς.

Επισκεφθείτε σήμερα το e-shop ή ένα κατάστημα Istikbal Kimerland σε Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Ιωάννινα και αναζητήστε τα κορυφαία στρώματα για τον καλύτερο ύπνο που κάνατε ποτέ!

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

%d bloggers like this: