Χάρτινα κουτιά αποθήκευσης και κουτιά πολυτελείας από την κορυφαία κυτιοποιία στην Αθήνα

Κουτιά - χρυσό βραβείο συσκευασίας

Η χάρτινη συσκευασία, είτε πρόκειται για κουτιά αποθήκευσης, είτε για κουτιά πολυτελείας, είναι μια εναλλακτική λύση υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης κόστους για τη μετακίνηση, τη μεταφορά και την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, αλλά και ως συσκευασία για δώρο.

Γενικά η συσκευασία με βάση το χαρτί γίνεται καθημερινά όλο και πιο δημοφιλής, καθώς η κορυφαία κυτιοποιία στην Αθήνα, σχεδιάζει τα προϊόντα της έτσι ώστε να είναι ανθεκτικά και ελαφριά αλλά και να καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη.

Κουτιά για μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι

Κατασκευασμένα από οικολογικά υλικά, τα χειροποίητα κουτιά Τενέδιος μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Κουτιά για γάμο, για βάπτιση, κουτιά πολυτελείας, αλλά και εορταστικά, καθώς και κουτιά για αποθήκευση και μεταφορά, είναι μόλις μερικές από τις αμέτρητες επιλογές που διατίθενται.

Τι είναι αυτό που κάνει λοιπόν τη χάρτινη συσκευασία τόσο δημοφιλή; Δείτε στη συνέχεια.

Βιοδιασπώμενα υλικά

Τα χάρτινα κουτιά αποθήκευσης που θα βρείτε στην κορυφαία κυτιοποιία στην Αθήνα, είναι κατασκευασμένα από ανανεώσιμους πόρους όπως χαρτί και χαρτόνι που παρέχουν διακριτά διαπιστευτήρια περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Όπως συμβαίνει και με το ξύλο, η πρώτη ύλη χαρτιού και χαρτονιού μπορεί να προέρχεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση και είναι εύκολα ανακυκλώσιμη και, εξ ορισμού, βιοαποδομήσιμη.

Το χαρτί είναι πιο κομψό

Ειδικά όταν πρόκειται για κουτιά πολυτελείας, το χαρτί και το χαρτόνι είναι ξεκάθαρα τα αγαπημένα των καταναλωτών. Μάλιστα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, αναφέρεται ότι 4 στους 5 καταναλωτές θα εκτιμούσαν διαφορετικά ένα προϊόν ή ένα δώρο που τους προσφέρεται σε χάρτινη/χαρτονένια συσκευασία, καθώς τα χάρτινα κουτιά πολυτελείας του δίνουν αμέσως άλλο prestige.

Υψηλή Ανθεκτικότητα

Τα χάρτινα κουτιά αποθήκευσης είναι φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και ανθεκτικά. Μπορούν να αντέξουν βαριά φορτία και να παραμείνουν όρθια, ενώ διατηρούν το περιεχόμενό τους προστατευμένο, κρατώντας μακριά την υγρασία.

Βρείτε ακόμα περισσότερα χάρτινα κουτιά αποθήκευσης και κουτιά πολυτελείας χάρτινα στην κυτιοποιία Τενέδιος στην Αθήνα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και δείτε το πορτοφόλιο με τις εκπληκτικές επιλογές.

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

%d bloggers like this: