Ζεστασιά και άνεση κάθε ώρα της ημέρας!

Ανδρικές Μπλούζες shop online

Όταν μιλάμε για χειμώνα και κρύο, τότε μόνο το στιλ δεν αρκεί στα ρούχα. Πρέπει η ντουλάπα σας να διαθέτει ζεστές επιλογές ή ρούχα που ο συνδυασμός τους να δημιουργεί layering, το οποίο θα προσφέρει πρακτικό χαρακτήρα και ζεστασιά ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Ανδρικά φούτερ σε σχέδια της επιλογής σας

Ανδρική μπλούζα φούτερ Comic

Ποιος δεν αγαπά τα ανδρικά φούτερ; Είναι βολικά και ζεστά ενώ μπορούν να φορεθούν εύκολα σε μια χαλαρή έξοδο, στον περίπατο με το σκυλί σας, σε δουλειές που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή ακόμα και στην τηλεργασία. Θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια και χρώματα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν φούτερ με τους αγαπημένους παιδικούς τους ήρωες. Μια πρωτότυπη επιλογή που θα σας φτιάξει τη μέρα είναι μια μπλούζα με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ. Σίγουρα ο μαγικός ζωμός τους θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε, για να αντιμετωπίσετε όποια πρόκληση προκύψει.

Ανδρική ζακέτα, το πιο ευέλικτο ρούχο

Ανδρική Ζακέτα Φούτερ Stef

Μια ζακέτα είναι απαραίτητη όχι μόνο στην ντουλάπα αλλά και στο αυτοκίνητο σαν back up ή ακόμα και στη δουλειά. Μπορείτε να επιλέξετε μια πλεκτή ή φούτερ, ώστε να δημιουργήσετε ένα ζεστό layering τις κρύες μέρες. Μια ανδρική ζακέτα φούτερ είναι πρακτική και μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα μακό μπλουζάκι από μέσα μόνο του ή και συνδυαστικά με ένα πουκάμισο.

Ανδρικά πλεκτά, η απόλυτη ζεστασιά

Ανδρικό πουλόβερ Lham

Από τη wish list δε θα μπορούσε να λείπει βέβαια και η σταθερή αξία που δεν είναι άλλη από ένα ανδρικό πλεκτό πουλόβερ. Είναι βολικό, χαρίζει class και προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο status στην εμφάνισή σας. Αποκτήστε ένα σε κρεμ χρώμα, ώστε να μπορείτε να το ταιριάξετε με πολλούς συνδυασμούς όπως με jeans, chinos, υφασμάτινα παντελόνια ενώ στο πάνω μέρος με παλτό, μπουφάν ή ακόμα και jean jackets.