Tips για να επιλέξετε έπιπλα μπάνιου για το χώρο σας, στυλάτα και οικονομικά

Έξυπνες λύσεις για έπιπλα μπάνιου

Κομψά και κλασικά ή μοντέρνα και edgy; Τα έπιπλα μπάνιου μπορούν κυριολεκτικά να καθορίσουν το στυλ και την εμφάνιση του μπάνιου σας, αλλά και την λειτουργικότητά του. Από απλούς νιπτήρες μπάνιου και είδη υγιεινής, μέχρι πιο σύνθετα έπιπλα μπάνιου με νιπτήρα, οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι πραγματικά αμέτρητες, ώστε να βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας στυλ.

Πώς λοιπόν να επιλέξετε το τέλειο έπιπλο μπάνιου και τα ιδανικά είδη υγιεινής για το σπίτι σας; Δείτε στην συνέχεια tips από κορυφαίους διακοσμητές για ένα στυλάτο και εντυπωσιακό μπάνιο.

Σπάστε το λευκό

Τα είδη υγιεινής και οι νιπτήρες μπάνιου είναι συνήθως λευκά, ωστόσο το να συνδυάσετε και τα έπιπλα μπάνιου σε λευκό χρώμα, μπορεί να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς θα θυμίζει περισσότερο κλινική παρά προσωπικό χώρο σπιτιού. Ένα από τα βασικά διακοσμητικά tips λοιπόν είναι να «σπάσετε» το λευκό στο χώρο, επιλέγοντας έπιπλα μπάνιου με ξύλινες ή πιο σκούρες αποχρώσεις που θα δημιουργήσουν μία μοναδική σύνθεση mix and match.

Έτσι με το λευκό φόντο το έπιπλο μπάνιου θα «δείχνει» περισσότερο, ενώ το ενιαίο αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά κομψό χωρίς να δείχνει μονότονο.

Σκεφτείτε το χώρο σας

Ο χώρος και τα τετραγωνικά κάθε μπάνιου είναι διαφορετικά και θα πρέπει αυτά να είναι το βασικό κριτήριο όταν επιλέγετε έπιπλα μπάνιου και είδη υγιεινής. Για παράδειγμα αν έχετε περιορισμένο χώρο, τότε αντί για νιπτήρες μπάνιου, μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα μπάνιου με νιπτήρα, αφού είναι ταυτόχρονα είδη υγιεινής αλλά και αποθηκευτικοί χώροι.