Δάπεδα laminate και επαγγελματικές λύσεις δαπέδου σε super προσφορές!

πατώματα laminate επαγγελματικής και οικιακής χρήσης

Το δάπεδο στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν πιο λειτουργικό και ανθεκτικό σε καταπονήσεις ποικίλων μεγεθών.

Από το κλασικό laminate μέχρι τις βινυλικές λωρίδες και τους αντιολισθητικούς διαδρόμους, το κάθε προϊόν έχει τα δικά του χαρακτηριστικά ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας.

Δείτε παρακάτω μερικά πλεονεκτήματα που μπορείτε να έχετε υπόψη πριν την επιλογή σας.

Laminate, η ιδανική επιλογή για το πάτωμα

To φυσικό αυτό προϊόν που χρησιμοποιείται για την επένδυση δαπέδου είναι πολύ ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικούς χώρους που δε γίνεται βαριά χρήση διαφόρων ειδών εξοπλισμού, όπως γραφεία, χώροι εστίασης κ.τ.λ.

Οι νέες τεχνολογίες εμποδίζουν την εισροή νερού στο δάπεδο, το κάνουν πιο ανθεκτικό στις καταπονήσεις, ενώ οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες από την Ευρώπη. Ο αποχρώσεις του ξύλου εναλλάσσονται και βρίσκονται σε μία μεγάλη ποικιλία από την οποία μπορείτε να επιλέξετε. Μερικές κατηγορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για βαριά βιομηχανική χρήση υπό προϋποθέσεις.

Αν θέλετε να νιώσετε την φυσική αίσθηση του ξύλου, επιλέξετε το Dolce Vita Blaterio για να χαρίσετε λίγη από την ομορφιά της φύσης στον χώρο σας χάρη στην τεχνολογία Trueto Nature.

Laminate Dolce Vita Balterio

Αντιολισθητικοί διάδρομοι

Οι αντιολισθητικοί διάδρομοι είναι απαραίτητοι σε μέρη με μεγάλη ολισθηρότητα όπως είναι το καράβι, οι πισίνες, οι σκάλες, κάποιοι κοινόχρηστοι χώροι κ.α.

Οι διάδρομοι αυτοί προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια στη βάδιση, ενώ το στυλ τους είναι μοντέρνο. Ο τρόπος κατασκευής τους είναι τέτοιος, ώστε να μπορούν να αντέξουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, είναι βραδύκαυστοι και ιδιαίτερα απορροφητικοί. Στη Deco-outletθα βρείτε επιλογές για επαγγελματική χρήση όπως ο SoftMat.

Αντιολισθητικός Διάδρομος SoftMat Κόκκινο

Βινυλικές λωρίδες δαπέδου

Οι λωρίδες αυτές είναι κατάλληλες για οικιακή και εμπορική χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μια επιλογή που είναι αδιάβροχη και ενδείκνυται για εύκολη τοποθέτηση αποτελεί η Select Click.

Βινυλική Λωρίδα SelectClick 46470 Cantera

Μπορείτε να ανακαλύψετε τη μοναδική ποιότητα μέσα από την πληθώρα των προϊόντων που θα βρείτε στο e-shop της Deco-outlet.

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

%d bloggers like this: