Αποδίδει το ασύρματο δίκτυο;+Πώς να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές του!

Δίκτυο WI-FI επιλογές

Τα ασύρματα δίκτυα είναι το μέλλον και η AIC είναι εδώ για να σας ενημερώσει, ώστε να γνωρίζετε όλα τα νεότερα αλλά και τις απίστευτες δυνατότητες που σας προσφέρουν.

Μέσα από το e-shop της σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις από οπτικές ίνες μέχρι routerboards. Και όλα αυτά σε μοναδική ποιότητα και χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους.

Οπτικές ίνες για την πιο ασφαλή καλωδίωση

Οι ACRPSMA από τη Mikrotik αποτελούν την απόλυτα ασφαλή λύση που προσφέρουν απίστευτη απόδοση με τη χαμηλότερη δυνατή απώλεια. Είναι μια ευέλικτη επιλογή καθώς προσφέρονται για εξωτερική και εσωτερική χρήση ενώ είναι ιδιαίτερα εύκαμπτες αλλά ταυτόχρονα και ανθεκτικές.

RouterBoard για 100% απόδοση

Η Mikrotik προτείνει routerboard για απόδοση και σταθερότητα στο σήμα σας που δεν έχετε ξαναζήσει σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ανακαλύψτε όλες τις απίστευτες δυνατότητες που θα διευκολύνουν κάθε σχετική διαδικασία στην επιχείρησή σας μεταξύ των οποίων:

  • Ζωντανή παρακολούθηση
  • Έξυπνος χώρος στάθμευσης

Και αυτά με ευκολία στην εγκατάστασή τους.

Mιας και αναφέραμε το κομμάτι του οπτικού ελέγχου, στο e-shop της AIC θα βρείτε κάμερες από τη HIKVISION, που η αξιοπιστία της επιβεβαιώνει την άψογη ποιότητα των προϊόντων.

Τι προσφέρει μια κάμερα ασφαλείας;

Θα έχετε πρόσβαση κάθε στιγμή, όπου και βρίσκεστε στον χώρο που θέλετε να έχετε τον έλεγχο. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σίγουροι για την ασφάλειά του.

Η AIC δίνει ολοκληρωμένες & ευέλικτες λύσεις επικοινωνίας

Στις μέρες μας το πεδίο του εργασιακού χώρου έχει αλλάξει. Δε χρειάζεται να είστε στο γραφείο με φυσική παρουσία. Μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας από το σπίτι ή από όποιο άλλο μέρος του κόσμου βρίσκεστε χάρη στις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία και ο digital κόσμος. Πραγματοποιήστε εύκολα κάθε zoom call χάρη στη Grandstream Audio Series και τη δύναμη του VoIP τηλεφωνικού κέντρου.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες των ασύρματων δικτύων. Ανακαλύψτε τώρα περισσότερες μέσα από το μοντέρνο και εύχρηστο περιβάλλον του  AIC!

Δείτε τα προϊόντα: ACRPSMA Flex-guide Super low loss 6GHz, RouterBoard wAP LoRa8 (RBwAPR-2nD&R11e-LoRa8), HIKVISION – DS-2CE19U1T-IT3ZF, Grandstream UCM6308A Audio Series IP PBX

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

%d bloggers like this: