Η σημασία της επιλογής σε πλακάκια μπάνιου και κουζίνας!

πλακάκια μπάνιου μεγάλα τύπου μάρμαρο

Η δημιουργικότητα αποτελεί ένα κομμάτι της ζωής που μόνο χαρά μπορεί να δώσει. Η διαδικασία κατά την οποία ένα σπίτι ξεκινά να σχεδιάζεται από τον αρχιτέκτονα, στη συνέχεια να παίρνει σάρκα και οστά σιγά σιγά ρίχνοντας το μπετόν και να φτάνει, τελικά, στο σημείο να πάρει την πρώτη του βασική μορφή ενώ πρέπει να τοποθετηθούν πόρτες και πλακάκια προκαλεί ενθουσιασμό. Σίγουρα πρόκειται για μια κουραστική διαδικασία αλλά από την άλλη είναι τόσο όμορφο να ξεκινάει κάτι από το μηδέν και να έρχεται η στιγμή να το βλέπετε μπροστά σας και να έχετε τον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή σε κάθε εικαστικό κομμάτι.

Τα πλακάκια στο μπάνιο και την κουζίνα αποτελούν δύο ιδιαίτερες επιλογές που θα πρέπει να κάνετε, καθώς αυτοί οι χώροι προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα στην καθημερινότητα σας, επομένως εκτός από το αισθητικό κομμάτι θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και το πρακτικό.

Τι αισθητική θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας;

Τα πλακάκια μπάνιου αποτελούν ένα κυρίαρχο στοιχείο στον χώρο σας, καθώς δίνουν το στίγμα του στιλ του. Πιθανό να στοχεύετε σε ένα αποτέλεσμα που παραπέμπει σε spa ή σε μια διακόσμηση εμπνευσμένη από τη θάλασσα ή ακόμα στην εκλεπτυσμένη αίσθηση του απόλυτα λευκού ή την κομψή αίσθηση του μοντέρνου με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί. Το πλακάκι μπάνιου Vagli, είναι ένα πρωτότυπο σχέδιο που θυμίζει τους κυματισμούς του πελάγους αναμειγνύοντας το μπεζ, το γκρι και το ανθρακί δημιουργικά. Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά σε ματ απόχρωση ενώ έχει ιταλική προέλευση.

Κουζίνα, ή αλλιώς το κέντρο του σπιτιού

Η κουζίνα σας, αναμφίβολα, έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Πρόκειται για το σημείο από το οποίο όλοι θα περάσουν για να φάνε και να πιουν νερό ή κάποιο ρόφημα. Εκεί δημιουργείτε νόστιμες λιχουδιές και όμορφες αναμνήσεις από γεύματα, δείπνα ή ομαδικές γαστρονομικές προσπάθειες παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Πρέπει, λοιπόν, να σας εμπνέει καθώς εκεί περνάτε αρκετό από τον χρόνο της ημέρας σας. Μην αμελήσετε την επιλογή που θα κάνετε σε πλακάκια κουζίνας, λοιπόν, καθώς πάνω σε αυτό θα διαμορφώσετε τη διακόσμηση που επιθυμείτε στη συνέχεια. Μιας και εκεί φτιάχνετε τις αγαπημένες σας συνταγές, μια καλή ιδέα θα ήταν να επιλέξετε ένα σχέδιο που να μην αποκαλύπτει ίχνη από λεκέδες.

Το Country Gris, με προέλευση από την Ισπανία, είναι ένα μοντέρνο και λιτό πλακάκι, προσφέροντας μια αφαιρετική νότα στον γαστρονομικό πυρήνα του σπιτιού σας, ενώ το χρώμα του αποτελεί σιωπηλό μάρτυρα της κάθε μαγειρικής σας απόπειρας. Συνδυάστε τα με έπιπλα κουζίνας αντίστοιχης αισθητικής και είναι σίγουρο πως με τέτοιο χώρο για δημιουργία, όλοι θα σας εξυμνούν για τα υπέροχα και λαχταριστά σας πιάτα.

Bρείτε πολλά ακόμα σχέδια σε πλακάκια κουζίνας και πλακάκια μπάνιου, ώστε να επιλέξετε αυτό που εναρμονίζεται με τις δικές σας ανάγκες και αισθητική. Ανακαλύψτε τα εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο κλικ.