Ταπετσαρίες τοίχου και επιφανειών σε όλο το σπίτι – Νέα μόδα, Χαμηλές τιμές

ταπετσαρίες τοίχου σαλόνι και γραφείο

Η ταπετσαρία στο σπίτι είναι ένας από τους πιο οικονομικούς και μοντέρνους τρόπους διακόσμησης. Αν λοιπόν σκέφτεστε να βάψετε κάποιον τοίχο και έχετε διάθεση αλλαγής, σας προτείνουμε έναν από τους πιο αποκαλυπτικούς τρόπους, την ταπετσαρία!

Οι ταπετσαρίες τοίχου όχι μόνο έχουν επανέλθει στην μόδα αλλά είναι και ένας τρόπος να καλύψετε κάποια ατέλεια στον τοίχο σας που τόσο καιρό επηρέαζε την αισθητική σας.

Μπορείτε να την τοποθετήσετε μόνοι σας

Γεμίστε τον ελεύθερο χρόνο σας, τοποθετώντας μία ταπετσαρία στον τοίχο του δωματίου και κάντε την ανατροπή. Εκτός από πολυάριθμα σχέδια, η ταπετσαρία μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλές επιφάνειες τοίχου ή επίπλων, προσδίδοντας μία φανταστική νότα στον χώρο σας.

Κεφαλάρι

Αν δεν έχετε κεφαλάρι στο κρεβάτι αλλά δεν έχετε καμία ιδέα για τη διακόσμηση του άδειου τοίχου πάνω από το κρεβάτι, επιλέξτε μία ταπετσαρία που να κάνει αντίθεση με το χρώμα του τοίχου σας. Φτάστε την ως το ταβάνι, για να φαίνεται πιο ολοκληρωμένο το σύνολο.

Η ταπετσαρία της Nabucco είναι μία πολύ λιτή και ταυτόχρονα έντονη πρόταση που θα χαρίσει ατμόσφαιρα στον ιδιωτικό χώρο σας.

Ένας τοίχος που δεν έχετε τι να βάλετε…

Πάντα υπάρχει κάποιο τοιχάκι μέσα στο σπίτι που φαίνεται άδειο. Αντί να γεμίζετε τον χώρο σας με έπιπλα, κολλήστε μία ταπετσαρία και αλλάξτε αμέσως το στυλ του χώρου σας, δημιουργώντας μία γωνιά.

Καινούργιο χρώμα στο ψυγείο

Αλλάξτε τελείως το χρώμα του ψυγείου σας και οποιασδήποτε άλλης βαριάς ηλεκτρικής συσκευής, με λίγο χρώμα. Υπάρχουν ειδικές ταπετσαρίες που προσφέρονται αποκλειστικά για εκείνες τις επιφάνειες.

Αχρησιμοποίητο τζάκι

Αν δεν χρησιμοποιείτε το τζάκι σας, ντύστε το με χρώμα! Επιλέξτε μία ταπετσαρία για να προσφέρετε μία διαφορετική νότα στον χώρο σας.