Η κουμπάρα της χρονιάς: Κερδίστε τις εντυπώσεις με επώνυμα γυναικεία φορέματα για γάμο ή για βάπτιση

Επώνυμα ρούχα για κουμπάρα/ Νονά

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας: Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα ήθελε να ξεχωρίζει και να την προσέχουν στις εμφανίσεις της. Ακόμα κι όταν πρόκειται για κάποια κοινωνική εκδήλωση, για γάμο, ή για βάπτιση, τα γυναικεία φορέματα που θα επιλέξετε να φορέσετε, μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά.

Κουμπάρα ή απλά καλεσμένη, δεν έχει σημασία, αφού με τα κλασικά μακριά γυναικεία φορέματα που θα βρείτε στα γυναικεία ρούχα, θα είστε το επίκεντρο της εκδήλωσης.

Επειδή λοιπόν η σεζόν για βάπτιση και για γάμο πλησιάζει, τώρα είναι η ώρα να επενδύσετε σε επώνυμα γυναικεία φορέματα! Δείτε στη συνέχεια τα πιο hot sales κομμάτια για τη φετινή σεζόν και προετοιμαστείτε για αξέχαστες εμφανίσεις!

Αστραφτερή λάμψη

Με τις παγιέτες στα γυναικεία φορέματα δε χάνεις ποτέ, αφού είναι το πιο έξυπνο οπτικό τρικ σε φόρεμα, που το κάνει να φαίνεται glamorous και εντυπωσιακό, διατηρώντας το ταυτόχρονα classy, χωρίς να φαντάζει υπερβολικό. Ειδικά όταν αυτές συνδυάζονται με μακριά κλασικά φορέματα, κάνουν την ιδανική επιλογή για γάμο ή για βάπτιση, είτε είστε κουμπάρα είτε καλεσμένη.

Hot seller για τη φετινή σεζόν, το φόρεμα με έντονο V στην πλάτη και μαύρο φιόγκο πλαισιωμένο από ασημένιες παγιέτες, που δίνει ένα πιο disco λουκ στην εμφάνισή σας. Το δέσιμο ξεκινάει από τα πλάγια και δεν αγκαλιάζει την κοιλιά. Έτσι μπορείτε να σφίξετε όσο θέλετε το φόρεμα, αναδεικνύοντας την εντυπωσιακή σιλουέτα σας, χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση ζώνης, ενώ ο φιόγκος που δημιουργείται πίσω δίνει μία πιο elegant πινελιά στο φόρεμα.

Γυαλιστερό και εντυπωσιακό

Η βισκόζη μας αρέσει γιατί είναι ένα φυτικό ύφασμα που δίνει το εφέ του σατέν κάνοντας τα κλασικά μακριά γυναικεία φορέματα εκθαμβωτικά αλλά και οικολογικά. Το μακρύ φόρεμα από βισκόζη με ντραπέ πλάτη και δέσιμο στο λαιμό είναι από τα αγαπημένα γυναικεία φορέματα για βάπτιση και για γάμο τη φετινή σεζόν. Βρείτε το σε βραδινό γκρίζο χρώμα και συνδυάστε το με αστραφτερά χρυσά κοσμήματα για ένα μαγικό αποτέλεσμα.