2+1 βήματα για το καλοκαιρινό look του 2022

σαγιονάρες θαλάσσης 2022

Σηκώσαμε τον κόσμο στο πόδι αλλά βρήκαμε για εσάς τις πιο όμορφες και άνετες σαγιονάρες για ένα καλοκαίρι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Σας προτείνουμε σχέδια που θα ολοκληρώσουν τις καθημερινές χαλαρές εμφανίσεις σας, οι οποίες είναι ιδανικές για τη θάλασσα και ένα αξέχαστο beach look.

Σταματάμε τη φλυαρία και πιάνουμε δουλειά αποκαλύπτοντας γυναικείες, ανδρικές & παιδικές σαγιονάρες που είναι ανθεκτικές στο νερό και έχουν αντιολισθητικό πάτο.

Σταθερότητα σε κάθε της βήμα

Το καλοκαίρι θέλει ανεμελιά και χαλαρότητα, επομένως ένα ζευγάρι άνετες και κομψές γυναικείες σαγιονάρες είναι το ζητούμενο. Επιλέξτε ένα σχέδιο με αντιολισθητικό πάτο που να εφαρμόζει άψογα στο πόδι σας με ρυθμιζόμενα λουράκια όπως αυτό στη φωτογραφία από τη THESHOEMART. Ένα παστέλ χρώμα θα χαρίσει ζωντάνια στο καλοκαιρινό σας look. Είναι ιδανικές όχι μόνο για την παραλία αλλά και για τις καθημερινές σας βόλτες.

Γυναικείες Σαγιονάρες σε λιλά χρώμα

Less is more για εκείνον!

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, η λιτότητα είναι η ασφαλής επιλογή που πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις. Ένα απλό ζευγάρι μαύρες ανδρικές σαγιονάρες ταιριάζουν με τα πάντα και μπορείτε να τις φοράτε στην παραλία, στις βόλτες, στα beach parties ή, γιατί όχι, ακόμη και σε ένα χαλαρό ποτό το βράδυ.

Ipanema Ανδρικές Σαγιονάρες

Ασφαλή και ανθεκτικά σχέδια για τα παιδιά

Τα ευαίσθητα πόδια των μικρών μας φίλων δε θέλετε να τραυματίζονται από τις πέτρες στην παραλία ούτε να κινδυνεύουν με πτώση ενώ απολαμβάνουν την ομορφιά της. Αυτό που χρειάζεστε στις παιδικές σαγιονάρες που θα επιλέξετε είναι σταθερότητα και ανθεκτικότητα αλλά και χαριτωμένα σχέδια.

Τα κορίτσια θα λατρέψουν το σχέδιο του μονόκερου σε baby pink. Η Parex υπογράφει το σχέδιο αυτό και εξασφαλίζει σταθερά βήματα και αντοχή καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αυτού και όχι μόνο.

PAREX Σαγιονάρες για Κορίτσια

Για τα αγόρια μπορείτε να διαλέξετε ένα σχέδιο σε χρώμα του φωτεινού γαλάζιου με εξαιρετική ανθεκτικότητα και σταθερότητα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

PAREX Σαγιονάρα για Αγόρια

Τώρα είστε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Και μη νομίζετε πως είναι νωρίς γιατί οι θερμοκρασίες στην Ελλάδα δε θα αργήσουν να ανέβουν. Εμείς δε θέλουμε να σας βρει απροετοίμαστους.

Συμφωνείτε μαζί μας;

Ποια ακόμη είναι για εσάς τα απαραίτητα για την υποδοχή του καλοκαιριού;