Τέντα κασετίνα ή βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου – Ποιος τύπος ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας

Μοντέρνες τέντες για το σπίτι

Αισθητική και προστασία από τις καιρικές συνθήκες, κάλυψη και απόδοση, σύγχρονες τάσεις και απόλυτη συμμετρία. Αυτά είναι μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν τα συστήματα σκίασης σε ένα μοντέρνο σπίτι, μονοκατοικία, επαγγελματικό χώρο, αυλή, κήπο.

Εσείς πως σκέφτεστε να διαμορφώσετε τον δικό σας εξωτερικό χώρο; Πέργκολα ή τέντα; Μηχανική υποστήριξη ή χειροκίνητη; Επιλέξτε με βάση τις πιο πρόσφατες τάσεις και με την βοήθεια ενός προσωπικού που έχει κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο της σκίασης και των νέων μεθόδων που επικρατούν στην χώρα μας.

Τέντα κασετίνα 5010 – Κομψή γραμμή, τέλειο design

Ο εξωτερικός σας χώρος μπορεί να διαμορφωθεί άψογα με αυτή την τέντα κασετίνα. Είναι εντυπωσιακή, αν και minimal και πολύ «έξυπνη» αφού οι βραχίονές της γίνονται μία λειτουργική οροφή για να περνάτε τέλεια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εγγυημένα μία από τις πιο ανθεκτικές τέντες κασετίνες της Markilux. Ρωτήστε το προσωπικό για τα διαθέσιμα χρώματα του σκελετού.

Καλύψτε τις ανάγκες σας ηλεκτροκίνητα! Κασετίνα markilux 970

Λειτουργεί με μοτέρ και με τεχνολογία αιχμής. Σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα σε κάθε επισκέπτη. Η κασέτα είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα και μπορεί να συνδυαστεί με πάνω από 200 κωδικούς ιδιαίτερα ανθεκτικών υφασμάτων. Πρόκειται για ένα μοντέλο τέντας που υπακούει σε κάθε αρχιτεκτονική σύλληψη. Και το καλύτερο; Μπορείτε να επιλέξετε έναν έξυπνο αισθητήρα φωτός, βροχής ή αέρα που θα ενεργοποιήσει αυτόματα το σύστημα. Πολυτελής και λειτουργική λύση!

Βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου – Καλύπτουν όλες τις ανάγκες

Μέσα από τη σειρά καινοτόμων προϊόντων βιοκλιματικής σκίασης ανήκει η βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου Dirello, με ενσωματωμένη υδρορροή που προσφέρει πλήρη αδιαβροχοποίηση και εγγυημένη προστασία από ισχυρούς ανέμους. Κομψή εμφάνιση και ανθεκτικότητα! Αν θέλετε να την ασφαλίσετε γίνεται σε μία κίνηση. Βελτιώστε και ενισχύστε την αισθητική του αίθριου χώρου με βιοκλιματικό σχεδιασμό και πέργκολες εξαιρετικής τεχνολογίας.