Αλλάξτε στάση ζωής: Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης μας συστήνει τα βιβλία του «ναι» και «το δώρο» από τον εκδοτικό οίκο Key Books

Βιβλίο Αυτοβελτίωσης Στέφανος Ξενάκης

Η αυτοβελτίωση και η αναζήτηση των καλύτερων πτυχών του εαυτού μας είναι ίσως το πιο σημαντικό δώρο που μπορούμε να του κάνουμε και όλα ξεκινούν με ένα ναι, μία θετική στάση ζωής που μπορεί να φέρει την πραγματική αλλαγή στην καθημερινότητά μας.

Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης με πλούσιο βιογραφικό στο χώρο της αυτοβελτίωσης και της αυτογνωσίας έχει γράψει εκπληκτικά βιβλία που μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε την ζωή και την καθημερινότητά σας με άλλα μάτια, βελτιώνοντας την ουσία της.

Ο εκδοτικός οίκος Key Books με υπερηφάνεια παρουσιάζει το τελευταίο του βιβλίο Ναι, αλλά και το δημοφιλές βιβλίο Το Δώρο που έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα, μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 35 χώρες.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το Manchester Business School. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε στον χώρο των media και της διαφήμισης, ενώ από το 2015 ασχολείται με την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη. Το 2018 παρουσίασε το πρώτο του προσωπικό πόνημα, το βιβλίο «Το Δώρο» που έκανε μεγάλη επιτυχία, ενώ ασχολείται εντατικά με το όνειρό του, το project ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ, που φιλοδοξεί να ενταχθεί ως μάθημα αξιών και αυτογνωσίας στα ελληνικά σχολεία.

Τα best sellers που πρέπει να διαβάσετε

Ο εκδοτικός οίκος Key Books σας διαθέτει τα βιβλία που υπογράφει ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης και έχουν ήδη γίνει best sellers. Το Δώρο, το πρώτο του βιβλίο, παρουσιάζει μια σειρά καθημερινών ιστοριών, επισημαίνοντας τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν σε όλους μας και συχνά προσπερνάμε, δείχνοντας μας ότι η ίδια η ζωή μας είναι ένα δώρο.

Το νέο του βιβλίο Ναι προάγει μία θετική στάση ζωής και μέσα από 20 διαλόγους πάνω σε έννοιες που δεν μας έμαθαν, ο συγγραφέας μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι αναζήτησης. Το Ναι είναι μία λέξη που ξεκινάει ως ψίθυρος και μεταμορφώνεται σε ύμνο για τη ζωή. Μόνο με ένα δυνατό ΝΑΙ θα κερδίσεις. Πες το σήμερα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου Key Books και βρείτε τα βιβλία του Στέφανου Ξενάκη, το Δώρο και το Ναι για να τα παραγγείλετε Online

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

%d bloggers like this: