Γυναικεία ηλεκτρονικά τσιγάρα – Κόστη & συσκευές ατμίσματος

Alterego γυναικεία ηλεκτρονικά τσιγάρα

Σήμερα, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν αλλάξει μορφή και οι δυνατότητες λειτουργίας τους έχουν εξελιχθεί σε σχέση με το παρελθόν. Πλέον, υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες που ταιριάζουν με την θηλυκή ιδιοσυγκρασία τους. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές διαθέτουν μοντέλα που μπορούν να σας προσελκύσουν, τόσο από άποψη κόστους όσο και χρηστικότητας. Έτσι, θα μπορέσετε να καταλήξετε στο κατάλληλο για εσάς, εφόσον κάνετε μια έρευνα αγοράς για διάφορα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Συσκευές Ατμίσματος για γυναίκες


Οι γυναίκες πλέον, μπορούν να επιλέξουν ηλεκτρονικά τσιγάρα που ταιριάζουν στο στυλ τους. Υπάρχουν διαφορετικές συσκευές ατμίσματος που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Αρχικά, υπάρχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσεως σε πολλά χρώματα και ελκυστικές γεύσεις. Με το που τελειώσει το υγρό αναπλήρωσης, η συσκευή πετιέται. Αν είστε γυναίκα και θέλετε να βάλετε το άτμισμα στην καθημερινότητα σας, τότε ένα Pen ecig, ένα MODS ή και το πιο εξελιγμένο PODS, θα κάνει τη διαφορά. Οι τιμές για τα παραπάνω ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι οι παρακάτω:

  1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσεως, ξεκινά από 7 ευρώ περίπου και μπορείτε να επιλέξετε αρώματα μέσα από μια πιο περιορισμένη γκάμα, συγκριτικά με τους άλλους τύπους.
  2. Pen ecig, είναι πιο μικρό σε μέγεθος και διακριτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η τιμή του ξεκινά από 18 ευρώ και μπορεί να ξεπεράσει τα 25 ευρώ. Υπάρχει διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και μάρκες.
  3. MODS, είναι μεγάλο σε μέγεθος και μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις στη συσκευή. Επίσης, διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια στο εμπόριο. Το κόστος του κυμαίνεται από 30 ευρώ περίπου και φτάνει τα 60 ευρώ.
  4. PODS, συνήθως είναι μεσαίου τύπου και μπορείτε και εδώ να κάνετε ρυθμίσεις στη συσκευή. Σε αυτά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα υπάρχει η δυνατότητα να προσαρμόσετε την παραγωγή ατμού. Είναι η πιο εξελιγμένη μορφή ηλεκτρονικού τσιγάρου και σχετικά νέο στην αγορά. Το κόστος του κιτ ξεκινάει από τα 30 ευρώ και μπορεί να ξεπεράσει και τα 70 ευρώ.

Είδη ατμίσματος για γυναίκες


Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν είναι απλά μια συνήθεια, είναι ένας τρόπος χαλάρωσης. Και εδώ, έρχεται να κάνει τη διαφορά η μεγάλη ποικιλία αρωμάτων ή γεύσεων στα υγρά αναπλήρωσης. Σημαντικό είναι πως η δυνατότητα να διαλέγετε το άρωμα που σας αρέσει, ακόμα και κάθε φορά διαφορετικό, θα σας κάνει να μην το βαρεθείτε ποτέ. Αξίζει να αναφερθεί πως οι τιμές για τα υγρά αναπλήρωσης, είτε σε κάψουλα είτε σε μπουκαλάκι, είναι προσιτές για όλες. Αναλόγως της ποσότητας που περιέχουν σε ml, υπάρχει και το αντίστοιχο κόστος. Σε γενικές γραμμές, ξεκινούν από τα 5 ευρώ και φτάνουν τα 20 ευρώ περίπου. Σε κάθε ηλεκτρονικό τσιγάρο, υπάρχει και η αντίστοιχη μορφή υγρού αναπλήρωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά είδη ατμίσματος, όπως αξεσουάρ, εξαρτήματα και αναλώσιμα. Από μπαταρίες και αντιστάσεις έως θήκες για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και ειδικά υγρά καθαρισμού.

Γενικές προτιμήσεις ατμικών προϊόντων


Είναι σύνηθες οι περισσότερες γυναίκες να επιλέγουν είτε τη unisex είτε την πιο θηλυκή εκδοχή όσον αφορά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Για αυτό και πολλές εταιρείες σχεδιάζουν συσκευές που να τις ταιριάζουν. Οι χρωματισμοί ποικίλουν, από ανοιχτά παλ μέχρι πιο έντονες αποχρώσεις, μπορούν να ικανοποιήσουν τις ιδιαιτερότητες τους. Παρόλα αυτά, έχει παρατηρηθεί πως οι πιο μικρές συσκευές ατμίσματος είναι εκείνες που τραβούν το βλέμμα τους. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πρακτικές και κομψές. Τακτικά, βγαίνουν στην αγορά νέα μοντέλα από ηλεκτρονικά τσιγάρα, και έτσι δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τι να επιλέξετε, είτε ξεκινάτε τώρα είτε θέλετε απλώς να αντικαταστήσετε την παλιά συσκευή σας.

Είδαμε παραπάνω πως κυμαίνονται τα κόστη για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ειδικά για γυναίκες. Επίσης, είδαμε τις επιλογές σχετικά με τα υγρά αναπλήρωσης και ποιες είναι οι γενικές προτιμήσεις τους. Πηγαίνοντας σε κάποιο φυσικό κατάστημα ή απλά κάνοντας μια περιήγηση σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα εκπλαγείτε με την ποικιλία ατμιστικών προϊόντων που κυκλοφορούν.