Ο θησαυρός του Βορρά στην υπηρεσία της ομορφιάς σας: Γνωρίστε τη σειρά Anti-Ox Wild Blueberry της Natura Siberica στο Online φαρμακείο Carespot

σειρές καλλυντικών της Natura Siberica

Γνωρίζουμε στην πράξη πόσο σημαντικό είναι για την ομορφιά μας να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας με τα πιο αγνά και θρεπτικά συστατικά. Η αντιοξειδωτική περιποίηση και φροντίδα του δέρματός μας μπορεί να επιφέρει ακόμα και αντιγηραντικές ιδιότητες, χαρίζοντας σε κάθε επιδερμίδα νεανική λάμψη και φρεσκάδα, ακόμα και στις πιο αντίξοες θερμοκρασίες.

Με σεβασμό στην φύση και με γνώμονα την ουσιαστική και αποτελεσματική περιποίηση, η Natura Siberica συνδυάζει το κρυσταλλένιο καθαρό νερό των βόρειων χωρών με τα βότανα και τα ενεργά συστατικά της φύσης τους, δημιουργώντας προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης με μοναδικά αποτελέσματα.

Γνωρίστε την πρωτοποριακή σειρά Anti-Ox Wild Blueberry της Natura Siberica, από άγρια μύρτιλλα με αντιοξειδωτική δράση και δείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας. Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ: Το online φαρμακείο Carespot τα φέρνει στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Λίγα λόγια για το brand

Το μυστικό ομορφιάς της Σιβηρίας αποκαλύπτεται για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών σας. Η Natura Siberica που θα βρείτε στο online φαρμακείο Carespot, έχει αναπτύξει μια μοναδική και καθαρά βιολογική σειρά καλλυντικών φτιαγμένη από άγρια ​​βότανα, μούρα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Αυτά τα φυσικά συστατικά διαθέτουν ιδιαίτερα ισχυρές ιδιότητες, που τους επιτρέπουν να επιβιώνουν στους παγετώνες, αφού είναι σε θέση να προσαρμοστούν σε ακραίες καιρικές συνθήκες ακόμη και στους κρύους χειμώνες της Σιβηρίας  που φτάνουν έως -50 ° C.

Όλα τα άγρια ​​βότανα, τα μούρα, τα χόρτα και τα φυτά που επιλέγονται για τα προϊόντα Natura Siberica μαζεύονται με το χέρι από τους ντόπιους και από την στιγμή της συγκομιδής, η επεξεργασία γίνεται όσο το δυνατόν ταχύτερα εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλότερη συγκέντρωση πολύτιμων, θρεπτικών και βιολογικά ενεργών συστατικών στα προϊόντα, καθιστώντας α εκχυλίσματα που χρησιμοποιεί η Natura Siberica στα καλλυντικά της ιδιαίτερα δυνατά και αποτελεσματικά.

Τουλάχιστον το 95% όλων των συστατικών των προϊόντων είναι φυτικής προέλευσης και πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, μέταλλα, απαραίτητα αμινοξέα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες C και E.

Μύρτιλλα αντιοξειδωτικά

Από τις πιο δημοφιλείς σειρές καλλυντικών της Natura Siberica, είναι η Anti-Ox Wild Blueberry που θα βρείτε στο online φαρμακείο Carespot, με βασικό συστατικό τα άγρια μύρτιλλα της Σιβηρίας που έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση με καθαριστικές, απολεπιστικές αλλά και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Συγκεκριμένα τα μύρτιλλα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που μπορεί να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματός σας από βλάβες και να προάγουν την ταχύτερη επούλωση γραμμών και ρυτίδων έκφρασης. Επιλέγοντας κρέμες προσώπου, σέρουμ και scrub από τη σειρά Anti-Ox Blueberry μπορεί να αυξήσετε σημαντικά τη συνολική πρόσληψη αντιοξειδωτικών για να βοηθήσετε στη πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και να εξασφαλίσετε μία καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες.

Επισκεφθείτε σήμερα το online φαρμακείο Carespot και βρείτε το κορυφαίο brand καλλυντικών Natura Siberica και τη σειρά Anti-Ox Blueberry σε μοναδικές προσφορές!