Οι τάσεις που δε θέλεις να χάσεις – Χριστουγεννιάτικα Δέντρα 2022-2023

Τάσεις Διακόσμησης Χριστούγεννα 2022-2023

Όταν φτιάχνετε το σχέδιο των ονείρων σας για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αρχίζετε να αναζητάτε τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες τάσεις 2022/2023, μην ψάξετε πέρα από την ομάδα του Decorator’s Warehouse! Είχαμε την τιμή να μοιραστούμε τις τάσεις της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για το 2020 και το 2021 — και φέτος, υπάρχουν τόσα πολλά εκπληκτικά σχέδια, κορδέλες, μοτίβα και πολλά άλλα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το καλύτερο για το σπίτι σας.

Το 2021, είδαμε τόσες πολλές ρουστίκ και glam εμφανίσεις — σήμερα, παρακολουθούμε πώς ορισμένες από αυτές τις τάσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται — αλλά είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι με έναν πιο ιδιότροπο και πολύχρωμο συνδυασμό χρωμάτων για τις γιορτές και νέα θέματα που έρχονται στις τάσεις!

Τάσεις στα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα 2022/2023

1. Navy Christmas Tree Designs

Το Navy είναι μια δημοφιλής επιλογή και δεν αποτελεί έκπληξη το γιατί – με έναν καθαρό χρωματισμό, μπορείτε να το συνδυάσετε με ουδέτερα, χρυσά και glam, έντονα κόκκινα ή βαθιά πράσινα για μια εκπληκτική κλασική Λευκή Χριστουγεννιάτικη ή θεματική εμφάνιση.

Blue and white christmas tree

red, blue and plaid christmas tree

navy and platinum christmas tree

blue and gold ribbon

Jewel-toned Christmas tree

Αυτό το εντυπωσιακό δέντρο, σε τόνους κοσμημάτων, έχει ό,τι καλύτερο από μπορντό, navy blue και πλατίνα για να ανακατέψει κάθε glam ποπ με βασιλική διασκέδαση.

Ενώ εξετάζουμε το navy και το πλατινένιο, μια άλλη αγαπημένη μας τάση είναι η ανάμειξη ενός θέματος Nutcracker με navy πινελιές. Μερικές από τις αγαπημένες μας κορδέλες εμπνευσμένες από στρατιώτες είναι navy blue και πλούσιες γιορτινές αποχρώσεις.

shop nutcracker ribbon

2. Platinum, the New Neutral

Η πλατίνα είναι μια δυναμική επιλογή ως «νεότερο» ουδέτερο. Αντί να χρησιμοποιείτε κρεμ και λευκές ή ασημί και χρυσό ως τόνους, μπορείτε να προσθέσετε αυτό το χρώμα για μια πιο απαλή glam εμφάνιση! Φέτος, αποφασίσαμε να κάνουμε τρία διαφορετικά πλατινένια σχέδια με navy, κόκκινο και ουδέτερο τόνο. Κάθε εμφάνιση είναι εντυπωσιακή από μόνη της και ταιριάζει με μια ποικιλία στυλ.

platinum christmas tree

red and platinum christmas tree

navy and platinum christmas tree

white and platinum christmas tree

Αυτό το χαριτωμένο πλατινένιο σχέδιο ήταν από το Just Destiny πέρυσι για το Home For the Holidays Christmas Tour. Βρήκε την ισορροπία των ουδέτερων και των υπαίθριων στοιχείων για μια λαμπερή γιορτή.

3. Gnomes

Αγαπάμε αυτές τις γλυκές και ελαφρώς αυθάδεις μικρές προσωπικότητες. Με τονικό χαρακτήρα και ποικιλία μοτίβων, μπορείτε να φτιάξετε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολύ εορταστικό χαρακτήρα.

Gnomes and holiday signs Christmas Tree

Σε αυτή την εμφάνιση, έχουμε έντονο κόκκινο, λευκό και πράσινο με παραδοσιακά στοιχεία που συμπληρώνουν τα απροσδόκητα αλλά εντελώς αξιολάτρευτα στολίδια gnome! Με μερικές κορδέλες και τόνους που εμφανίζονται παρακάτω, μπορείτε να ζωντανέψετε το γοητευτικό gnome look σας.

gnome christmas

Και για να βεβαιωθείτε ότι θα πιάσετε τον πλήρη πυρετό των καλικάντζαρων που συμβαίνει εδώ γύρω, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα υπέροχα καλικαντζαράκια του Χάλογουιν — αυτά τα μικρά παιδιά είναι κολλημένα στις καρδιές μας και μπαίνουν για τα καλά στα σπίτια μας φέτος!

Halloween gnomes

4. Gingerbread Christmas Tree

Έχουμε δει το θέμα του gingerbread να εξελίσσεται τα τελευταία δύο χρόνια και είμαστε τόσο περήφανοι για τη φετινή φανταστική, μαγική εμφάνισή τους στα δέντρα μας.

Gingerbread christmas tree

In Store Gingerbread theme tree

red and white christmas tree kitchen

5. Pastel Christmas Trees

Τα παστέλ έχουν κάνει statement τα τελευταία χρόνια, αλλά ενισχύουμε τη δύναμη του ροζ και του γαλαζοπράσινου με μερικές πινελιές Glitterville και άλλα διασκεδαστικά στοιχεία που κάνουν τα παστέλ χριστουγεννιάτικα δέντρα τόσο εντυπωσιακά.

pastel christmas tree

in-store pastel Christmas tree with Glitterville figurines

Sweet Shoppe Christmas tree

6. Vintage Teal with Frosty Peppermint Christmas Tree

Οι στροβιλισμοί από κιρκίρι και μέντα φέρνουν μια νέα προσέγγιση για όσους ιδιαίτερες αλλά όχι εντελώς παστέλ εμφανίσεις. Φέρνοντας το γαλαζοπράσινο στο ερυθρόλευκο, αποκτάτε αυτό το ακαταμάχητο φρέσκο vintage στιλ!

vintage teal and red bedroom christmas tree

7. Nutcracker Christmas Trees

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, τα μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα Καρυοθραύστης είναι ξανά στις καρδιές μας! Από ακαταμάχητους στρατιώτες Καρυοθραύστη και vintage μπιχλιμπίδια και ασπρόμαυρα στολίδια, έχετε τόσες πολλές επιλογές να δημιουργήσετε αυτό το θέμα του παραμυθιού!

Nutcracker Grand Christmas tree

christmas tree ribbon nutcracker

Ελπίζουμε αυτές οι ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι τάσεις διακόσμησης για το 2022 να φωτίσουν τη φαντασία και το σπίτι σας με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η εποχή!