3 tips μόδας στο πώς να ταιριάξετε ένα γυναικείο πορτοφόλι στο outfit σας

Tips μόδας, πως να ταιριάξετε πορτοφόλια με τα outfits

Δείτε πώς μπορείτε να απογειώσετε το στυλ σας με το κατάλληλο γυναικείο πορτοφόλι, δημιουργώντας μοναδικές εμφανίσεις!

Πώς να συνδυάσετε το πορτοφόλι σας με την καθημερινή σας τσάντα;

Εάν θέλετε να είστε σικάτες και να ξεχωρίζετε για το δικό σας, προσωπικό στυλ καθημερινά, θα πρέπει να φροντίσετε έτσι ώστε τα αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους. Με αυτό κατά νου, αποτελεί πρόκληση ο συνδυασμός της τσάντας που επιλέγετε να φορέσετε με το πορτοφόλι γυναικείο σας. Μία πρόταση είναι χωρίς αμφιβολία να επιλέξετε τσάντα και πορτοφόλι από τον ίδιο σχεδιαστή, ιδανικά της ίδιας συλλογής για να μην υπάρχει ούτε η παραμικρή αίσθηση παραφωνίας στο look σας. Ωστόσο, ορισμένες φορές είναι αναπόφευκτο να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές τσάντες και πορτοφόλια στις εμφανίσεις σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας κανόνας που καλό είναι να τηρείτε περιλαμβάνει την αρμονία σε σχέση με τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα τα αξεσουάρ σας. Για παράδειγμα, με την επιλογή μιας δερμάτινης τσάντας, ιδανικό θα ήταν να επιλέξετε ένα δερμάτινο πορτοφόλι για να την συνδυάσετε. Από εκεί και πέρα, οι χρωματικοί τόνοι που επιλέγετε μπορεί να διαφέρουν χωρίς αυτό να σας προκαλεί ανησυχία ή δισταγμό.

Ποια πράγματα πρέπει να προσέξετε συνδυάζοντας το πορτοφόλι σας με τα παπούτσια σας;

Ορισμένες φορές το πορτοφόλι μας μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια μικρή και πρακτική τσάντα. Εάν δεν θέλετε να κρατάτε κάτι πολύ μεγάλο, το γυναικείο πορτοφόλι σας είναι σε θέση να σας προσφέρει αυτή τη λύση για το outfit σας. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να φροντίσετε έτσι ώστε να συνδυάζεται με τα παπούτσια που θα επιλέξετε να φορέσετε. Ο συνδυασμός αυτός καλύτερα να περιλαμβάνει τόσο το χρώμα, όσο και το υλικό κατασκευής. Ένα δερμάτινο μαύρο πορτοφόλι με διακριτική σαγρέ υφή είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα ζευγάρι μαύρες μπότες από δέρμα. Με την ίδια λογική, τα κόκκινα πέδιλα μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά με ένα λευκό ή ροζ πορτοφόλι και τα nude παπούτσια αποτελούν έναν κενό καμβά, όπου καλείστε να δημιουργήσετε με βάση τις δικές σας προτιμήσεις και εμπνεύσεις. Παίξτε με τις επιλογές σας και δοκιμάστε να συνταιριάξετε ακόμα και κομμάτια που φαινομενικά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα ίσως σας ενθουσιάσει!

Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο καλοκαιρινό look;

Το καλοκαίρι τα χρώματα κυριαρχούν στο ντύσιμό μας. Όμως, με όλα αυτά τα πολύχρωμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, ελλοχεύει ο κίνδυνος το look μας να θεωρηθεί υπερβολικό. Για να αποφύγετε μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση, θα πρέπει να φροντίσετε να μην υποπέσετε σε στυλιστικά λάθη. Μια χρήσιμη συμβουλή θα ήταν να επιλέξετε ένα «ήσυχο» ενδυματολογικό σύνολο, όπως ένα total white look με μια loose παντελόνα και ένα απλό T-shirt με λαιμόκοψη ή ένα μεσάτο πουκάμισο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να παίξετε με πιο έντονα αξεσουάρ, όπως ένα πορτοφόλι γυναικείο σε έντονους χρωματισμούς και με φανταχτερά μοτίβα. Συνδυάστε χρωματικά το πορτοφόλι με τα παπούτσια σας, το βερνίκι νυχιών ή και το κραγιόν που φοράτε για το ultimate chic outfit το καλοκαίρι. Φυσικά, στην περίπτωση που επιλέξετε ένα εκκεντρικό ρούχο, είναι καλύτερο να μειώσετε την ένταση στα αξεσουάρ σας για να διατηρήσετε την ισορροπία.