Συμβουλές για μαγαζιά ρούχων – Τα απαραίτητα κομμάτια για την ανοιξιάτικη σεζόν

καταστήματα ρούχων και αξεσουάρ

Ο χειμώνας αποτελεί πλέον παρελθόν και για το γυναικείο ντύσιμο ανοίγει ένας ολοκαίνουριος κόσμος. Η αλήθεια είναι ότι η γυναικεία μόδα δεν έχει λόγο να παραπονιέται για καμία από τις τέσσερις εποχές.

Όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή που κατοικείτε θα βρείτε πλήθος επιλογών σε ρούχα και αξεσουάρ που θα ταιριάζουν στην εκάστοτε εποχή και περίσταση για να εντυπωσιάσετε. Σε κάθε περίπτωση, η μετάβαση από το χειμώνα στον καλοκαίρι είναι περίοδος μεγάλης αλλαγής για τα καταστήματα ρούχων και αξεσουάρ, ειδικά στην Ελλάδα, όπου οι περισσότερες περιοχές απολαμβάνουν μία αρκετά θερμή, απολαυστική και ηλιόλουστη άνοιξη, τουλάχιστον μετά το Μάρτιο.

Τα ρούχα που επανέρχονται την άνοιξη

Η γκαρνταρόμπα σας βιώνει μία μεγάλη αλλαγή κάθε άνοιξη, αφού νέα ρούχα έρχονται να αντικαταστήσουν τα χειμωνιάτικα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα καταστήματα ρούχων.

T-shirt

Τα T-shirt είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο “εύκολα” ρούχα για άνδρες και γυναίκες. Μπορείτε να το συνδυάσετε πολύ εύκολα με κάθε λογής ρούχο, από τζιν, μέχρι παντελόνι υφασμάτινο ή και φούστα, ενώ μπορείτε να φορέσετε και μία ζακέτα σε περίπτωση που έχει περισσότερο κρύο από το αναμενόμενο.

Αέρινα φορέματα

Η ποικιλία των επιλογών σε γυναικεία φορέματα είναι κάπως περιορισμένη το χειμώνα, σίγουρα περισσότερο από ότι το καλοκαίρι. Το γεγονός ότι είναι ανοικτά, αναγκάζει τους κατασκευαστές να δημιουργούν φορέματα με αρκετά χοντρό ύφασμα για το χειμώνα, αλλά και σε κάπως στενή γραμμή. Όλα αλλάζουν το καλοκαίρι, όταν και μπορείτε να φορέσετε αρκετά πιο κοντά, αλλά και αέρινα φορέματα για να εντυπωσιάσετε.

Crop Top και τζιν

Το κρύο του χειμώνα, αλλά και η το πιο συντηρητικό στυλ, εμποδίζει πολλές γυναίκες από το να φορέσουν τα αγαπημένα τους crop top μπλουζάκια. Με τις πρώτες ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης, αυτό βεβαίως αλλάζει. Πλέον, θα βρούμε σε κοντύτερα μήκη και αρκετά παντελόνια, κυρίως τζιν, για ένα πιο ανέμελο στυλ.

Τα αξεσουάρ που θα χρειαστείτε περισσότερο

Πέρα από τα ρούχα, και το κομμάτι των αξεσουάρ αλλάζει άρδην στις ανοιξιάτικες κολεξιόν των εταιρειών. Ποικιλία αξιόλογων αξεσουάρ θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Bolf.gr.

Γυαλιά ηλίου

Ο πολυαναμενόμενος ήλιος εμφανίζεται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό την άνοιξη, σε σχέση με τις λιγοστές ημέρες χωρίς σύννεφα που έχουμε το χειμώνα. Έτσι, ένα ζευγάρι ποιοτικά γυαλιά ηλίου μπορούν να μας προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, χρηστικότητα απέναντι στο έντονο φως, αλλά και στυλ, αφού προσφέρονται σε τεράστια γκάμα επιλογών για κάθε γούστο.

Καπέλα

Τα καπέλα εμφανίζονται την άνοιξη για να προσφέρουν απαράμιλλο στυλ στα γυναικεία look. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς κομψούς συνδυασμούς χάρη στην πλούσια γκάμα από καπέλα που προσφέρεται στην αγορά, είτε πρόκειται για κάποια βόλτα στην πόλη, είτε για κάποια εκδρομή στην εξοχή.

Sneakers

Τα sneakers είναι τα πιο απλά και καθημερινά παπούτσια, τα οποία, ωστόσο, έχουν προσωπικότητα και μπορούν να ενσωματωθούν σε κομψά στυλ. Δεν είναι καθόλου εύκολο να φορέσει κανείς sneakers το χειμώνα, ωστόσο. Η προστασία από το κρύο είναι αμελητέα, ενώ ελάχιστα από αυτά είναι αδιάβροχα. Η άνοιξη είναι η περίοδος που τα sneakers είναι ιδανικά, πριν η αυξημένη θερμοκρασία σας οδηγήσει σε κάποιο ανοιχτό παπούτσι.