Υλικά:
- 1 κουτί Μπισκότα
- 1/2 κουτί μείγμα για κέικ βανίλια
- 1 κεσέ φράουλες
- 1 πακέτο τυρί κρέμα
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 φλιτζάνι γάλα
- Σαντιγί
Εκτέλεση:
Παίρνουμε ένα ταψάκι μεσαίου μεγέθους και το λαδώνουμε. Στρώνουμε τα μπισκότα και στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα του κέικ αφού πρώτα το έχουμε χτυπήσει στο μίξερ σύμφωνα με τις οδηγίες.
Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 30-35 λεπτά. Όταν το κέικ είναι έτοιμο με το πίσω μέρος μιας κουτάλας ανοίγουμε τρύπες, όπως θα δείτε στο video.
Παίρνουμε τις φράουλες, τις ρίχνουμε σε ένα μπολ και τις πολτοποιούμε. Στη συνέχεια βάζουμε το τυρί κρέμα, το ζαχαρούχο και το 1 φλιτζ. γάλα και ανακατεύουμε. Το περιχύνουμε πάνω στο κέικ και το βάζουμε στο ψυγείο 1 ώρα να κρυώσει. Ύστερα απλώνουμε τη σαντιγί και το βάζουμε ακόμα 3 ώρες στο ψυγείο. Κόβουμε και σερβίρουμε.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..