Ταλιατέλες με Σολομό – Η Ωραιότερη Συνταγή Μόνο σε 10′

Ταλιατέλες με σολομό

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 πακέτο ταλιατέλες
  • 750γρ σολομό
  • 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2 σφηνάκια βότκα ή τσίπουρο
  • 750γρ κρέμα γάλακτος για ζυμαρικά
  • Άνιθο (προαιρετικά)
  • Μπρικ(προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τσιγαρίζω το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο με το σολομό και τα σβήνω με βότκα.
Προσθέτω την κρέμα γάλακτος και ανακατεύω για ακόμα 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Σβήνω το μάτι και σε αυτήν τη φάση προσθέτω τον άνιθο.
Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά μου, προσθέτω λίγο βούτυρο για να μη κολλήσουν και τα σερβίρω. Ρίχνω από πάνω τη σάλτσα με το σολομό και για όσους θέλουν προσθέτουν από πάνω ένα κουταλάκι του γλυκού μπρικ.

Άρθρο από τη
Κ.α Χάρις Σιούλα

1 Comment

Comments are closed