Υλικά
- 400γρ. τυρί γκούντα
- 750γρ. κρέμα γάλακτος
- 350γρ. μπέικον
- 1 κονσέρβα μανιτάρια
- 4 αυγά
- Ψωμί για τοστ
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρω το μπέικον και τα μανιτάρια
Στρώνω σε ένα ορθογώνιο πυρέξ τις φέτες του τόστ και προσθέτω το μπέικον, τα μανιτάρια και το γκούντα.
Χτυπάω τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το ρίχνω από πάνω.
Σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και ψήνω για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς. 10 λεπτά πριν αφαιρώ το αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα.
Άρθρο από τη
Χάρις Σιούλα
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..