Σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς τα γνωστά ως βραχάκια. Μία πανεύκολη συνταγή που πολλοί από μας την αγαπάμε! Θα την βρείτε στο διαδίκτυο σε διάφορες παραλλαγές ανάλογα το προσωπικό γούστο του καθενός, αλλά τα βασικά συστατικά είναι τα ίδια. Η δική μου εκδοχή είναι με αμύγδαλα, καρύδια και φυσικά μαύρη σοκολάτα.
Σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς
Υλικά:
- 100 γρ αμύγδαλα
- 100γρ καρύδια
- 2 κουβερτούρες
- 1 κ.σ βούτυρο
Εκτέλεση:
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο τους ξηρούς καρπούς σε λαδόκολλα στους 160 βαθμούς για 12-15 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσουν. Λιώνουμε σε μπεν μαρι τη σοκολάτα με το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τους ξηρούς καρπούς.
Ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά με σοκολάτα και με ένα κουτάλι παίρνουμε λίγη ποσότητα και την αφήνουμε με ακανόνιστο σχήμα πάνω σε ένα αλουμινόχαρτο. Αφήνουμε σε κρύο μέρος να στεγνώσουν καλά και έτοιμο το κέρασμα μας, εύκολο και σπιτικό!
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..