Σπιτικό ψωμί
Υλικά:
- 400 γρ. αλεύρι
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. σόδα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 100 ml μπύρα weiss
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι την σόδα το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Ανοίγουμε μία μικρή λακουβίτσα και ρίχνουμε το ελαιόλαδο και την μπύρα.
Με μία ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ζυμάρι.
Αδειάζουμε το ζυμάρι μας σε αλευρωμένο πάγκο και ζυμώνουμε για λιγο φτιάχνοντας ένα μικρό στρογγυλό καρβελάκι.
Βάζουμε το καρβελάκι σε ταψί με λαδόκολλα και χαράζουμε από πάνω με ένα κοφτερό μαχαίρι 3-4 φορές.
Ψήνουμε για 50 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..