Πίτσα με Τυριά με Υγρή Λαχταριστή Κρούστα!

Εάν θέλετε μία πίτσα πλούσια σε γεύση πίτσα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την πίτσα με τυριά.
Για τραγανή βάση, ψήστε τη ζύμη για 5 λεπτά πριν προσθέσετε τα υλικά αλλιώς μην προψήσετε. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά εσείς μπορείτε να προσθέσετε τις γεύσεις που σας αρέσουν περισσότερο.

Πίτσα με Τυριά

Συνταγή για τη ζύμη εδώ

Υλικά για τη γέμιση:

  • 2 μέτριες ντομάτες
  • 1 κ.σ κέτσαπ
  • 10 φέτες γκούντα
  • 100γρ μοτσαρέλα τριμμένη
  • Πεκορίνο τριμένο
  • 1 1/2 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 1 κ.γ ζάχαρη

πίτσα με τυριά

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζω τις ντομάτες και τις πολτοποιώ, ρίχνω μία κουταλιά της σούπας έτοιμη σάλτσα κέτσαπ, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και το απλώνω στη βάση της πίτσας. Στρώνω τις φέτες γκούντα, αλατίζω και συνεχίζω από πάνω με τη μοτσαρέλα. Πασπαλίζω με το τριμμένο πεκορίνο, το οποίο θα δώσει τέλεια γεύση και τέλος ρίχνω από πάνω μικρά κομματάκια βούτυρο για να πετύχω μία υγρή λαχταριστή κρούστα.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 270 βαθμούς 15-20 λεπτά, αφήνω την πίτσα να ξεκουραστεί για 5-10 λεπτά πριν τη σερβίρω