Εύκολη 15 μερίδες 25 λεπτά ★★★★★
Θερμίδες: 130/ μερίδα
Συστατικά
Για την κρούστα:
- 6κ. σούπας μαργαρίνη, λιωμένη
- 1+1/2φλ. αλεύρι ολικής
- 1/2φλ. ζάχαρη καστανή
- 3/4φλ. πεκάν ψιλοκομμένο
Για τη γέμιση:
- 2 λευκά αυγά
- 3κ. σούπας στέβια
- 15γρ. κατεψυγμένες φράουλες
- 2κ. σούπας χυμό λεμονιού
Τρόπος μαγειρέματος
Για την κρούστα:
Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε όλα τα συστατικά για την κρούστα.
Άπλωσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί, πάνω βάλε τα υλικά που ανακάτεψες στο μπολ και ψήσε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Όταν κρυώσει, κράτησε ένα φλιτζάνι στην άκρη και το υπόλοιπο άπλωσέ το στον πάτο ενός ταψιού 23×13εκ.
Για τη γέμιση:
Σε ένα μίξερ βάλε όλα τα υλικά της γέμισης και χτύπησέ τα για 10 λεπτά.
Βάλε τη γέμιση πάνω από την κρούστα κι έπειτα άπλωσε την υπόλοιπη κρούστα που βρίσκεται μέσα στο φλιτζάνι.
Βάλε στο ψυγείο το ταψί για 4 ώρες.
Κόψε σε 18 κομμάτια.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..