Το μυστικό αυτής της πεντανόστιμης γαριδοσαλάτας εκτός της γεύσης βρίσκεται και στο άρωμα που της δίνει το κονιάκ!!!
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες
- 250 ml μαγιονέζα ή salad sauce
- 2 κουταλιές κέτσαπ
- 2 σταγόνες ταμπάσκο
- 1 κονσέρβα καβουρόψιχα
- Αλάτι
- Λίγο κονιάκ
- Μερικά μαρουλόφυλλα για το σερβίρισμα
- Άνιθος( προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις γαρίδες περίπου 10 λεπτά, τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί τη μαγιονέζα, το κέτσαπ, το ταμπάσκο και το κονιάκ και ετοιμάζουμε τη σως. Ρίχνουμε μετά τις γαρίδες και ανακατεύουμε και τέλος την καβουρόψιχα αφού πρώτα με τα χέρια μας τη στύψουμε καλά για να βγάλουμε τα υγρά. Βάζουμε αλάτι στο τέλος και γλείφουμε τα δάχτυλά μας!!!
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Για να σερβίρετε τη γαριδοσαλάτα, απλώστε στο πιάτο ένα φύλλο μαρουλιού και βάλτε από πάνω τη σαλάτα σας.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..