Τσιζκεικ
- 2 πακέτα μπισκότα τύπου digestive
- 250γρ. βούτυρο lurpac
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 1 πακέτο μεγάλο τυρί κρέμα
- 1 κουτί κομπόστα βύσσινο
- Ξύσμα λεμονιού
- 2-3 σταγόνες λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο αφού πρώτα το έχουμε λιώσουμε. Στρώνουμε σε ένα πυρέξ τη βάση του μπισκότου προσέχοντας να έχει ίδιο πάχος παντού.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί, το ζαχαρούχο, το ξύσμα λεμονιού και με τις 3 σταγόνες και τα ρίχνουμε στο πυρέξ.
Σουρώνω την κομπόστα και το ζουμί το βράζω με λίγο κορν φλάουρ μέχρι να δέσει και να γίνει παχύρρευστο. Το κρυώνω σε μπεν μαρί και μαζί με το βύσσινο το απλώνω πάνω στο γλυκό. Ψυγείο 2-3ώρες και το τσιζκεικ είναι έτοιμο… καλή όρεξη!!
Tip: Αντί για κομπόστα βύσσινο μπορείτε να ρίξετε από πάνω νιφάδες σοκολάτας
Άρθρο από τη
Χάρις Σιούλα
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..