ΥΛΙΚΑ:
- 750γρ σαντιγί
- 850γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουτ.μεγ ανανά κομπόστα
- 100γρ φιλέ αμύγδαλο
Κόβουμε τον ανανά σε κύβους. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον ανανά, το γιαούρτι, τη σαντιγί το φιλέ αμύγδαλο και το ζουμί απ’την κομπόστα. Ανακατεύουμε τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει είτε σε ένα μεγάλο μπολ, είτε τα χωρίζουμε σε ατομικά ποτηράκια και πασπαλίζουμε από πάνω με φιλέ.
Ευχαριστούμε τη Χάρις Σιούλα
για το υπέροχη συνταγή!!!
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..