Μία πολύ απλή συνταγή που θα λατρέψουν όσοι αγαπάνε τη φέτα. Τραγανή στο τηγάνι με φύλλο κρούστας μέλι και σουσάμι.
Φέτα Τηγανητή με Μέλι
Υλικά:
- 4 κομμάτια φέτα κομμένα
- 2 φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση κατά πλάτος
- 2 κουτ σούπας σουσάμι
- 3 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
Εκτέλεση:
Τυλίγουμε τη φέτα αναδιπλώνοντας τα πλαϊνά του φύλλου έτσι ώστε να σχηματιστεί φάκελος. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τους 4 φακέλους. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μέλι με το ξύδι ανακατεύοντας μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε στους φακέλους τη σάλτσα μελιού και πασπαλίζουμε με το καβουρδισμένο σουσάμι.
Δείτε ακόμα:
- Μπριζόλες στο Τηγάνι με Μέλι & Μουστάρδα Υπέροχη Γεύση!!
- Πουγκάκια με Κοτόπουλο
- Κασερόπιτα με Φύλλο Σφολιάτας & Κρέμα Γάλακτος
- Σπιτικό Φαλάφελ
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..