Υλικά:
- 2 στήθη φιλέτο κοτόπουλο κομμένα σε κομμάτια
- 3 πιπεριές πράσινη, κίτρινη, πορτοκαλί κομμένη σε μπαστουνάκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένα σε λωρίδες
- 1 κούπα αρακά
- 1/2 κονσέρβα καλαμπόκι
- 4 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 κούπα κόκκινο κρασί
- 700γρ. γλυκόξινη σάλτσα (θα τη βρείτε έτοιμη σε βάζο).
- Αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε στο γουόκ το κοτόπουλο και μόλις πάρει χρώμα το βγάζουμε και βάζουμε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν. Ενώνουμε τα λαχανικά με το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη γλυκόξινη σάλτσα, αφήνουμε για 2-5 λεπτά ακόμα και σβήνουμε το φαγητό.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..