Συστατικά για 4 μερίδες:
- 2 κολοκυθάκια
- 1 Κουτί γαρίδες, αποφλοιωμένες
- ½ κίτρινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 2 κουταλιές χυμό λάιμ
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- ½ κουταλάκι σκόρδο τριμμένο
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Προετοιμασία
Προθερμάνετε το φούρνο στους 400 ° F (200 ° C). Χρησιμοποιώντας ένα αποφλοιωτή λαχανικών, αποφλοιώστε τις μεγάλες λωρίδες από το κολοκυθάκι.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε την κολοκύθα τη γαρίδα, την πιπεριά, το χυμό λαιμ το αλάτι, το πιπέρι, τη σκόνη σκόρδου και το ελαιόλαδο μέχρι να επικαλυφθεί ομοιόμορφα το μείγμα. Σε ένα ταψί απλώστε το μείγμα σε ένα ομοιόμορφο στρώμα και ψήνετε για 8 λεπτά, έτοιμο το φαγητό μας.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..