Πως το Ζαχαρουχο Γαλα Γινεται Καραμελα

Εσείς γνωρίζατε πως μπορείτε να κάνετε μόνες σας καραμέλα στο σπίτι με πολύ χαμηλό κόστος; απλά και μόνο με ένα ζαχαρούχο γάλα. Πως το ζαχαρουχο γαλα γινεται καραμελα; απλά και εύκολα θα σας δείξουμε πως μπορείτε να φτιάξετε καραμέλα από ζαχαρούχο γάλα και να το αποθηκεύσετε για μια ώρα ανάγκης ή για να σερβίρετε τα γλυκά ή το σπιτικό παγωτό σας!

Πως το Ζαχαρουχο Γαλα Γινεται Καραμελα

%cf%80%cf%89%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b6%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%87%ce%bf-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%bb

-Αφαιρούμε το χάρτινο αυτοκόλλητο από το κουτί.
-Γεμίζουμε με νερό μία μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνουμε όσα κουτιά ζαχαρούχο γάλα χωράνε και τα βράζουμε για 3-4 ώρες.
-Μόλις τελειώσει ο χρόνος αποσύρουμε και τα βγάζουμε με μία τσιμπίδα προσεκτικά να μην καούμε.
-Το αφήνουμε να κρυώσει, αν βιάζεστε μπορείτε να το βάλετε κάτω απ’τη βρύση να κρυώσει πιο γρήγορα.
Ανοίγουμε το ζαχαρούχο και…. τσουπ καραμέλα!!!
Κρατάμε κλειστά τα υπόλοιπα κουτιά μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε.

Πως αποξηραίνω φρούτα στο σπίτι