Ρυζόγαλο
Φανταστικό ρυζόγαλο πασπαλισμένο με κανελίτσα, έτοιμο μόλις σε 30 λεπτά!
Υλικά:
- 1,5 λίτρο γάλα
- 3 κούπες νερό
- 1 φλιτζ ρύζι γλασέ
- 1 φλιτζ ζάχαρη
- 3 κ.σ κορν φλάουρ
- 1 βανίλια
- κανέλα
Εκτέλεση:
Βράζουμε σε μία κατσαρόλα πρώτα το νερό με το ρύζι για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε 3 μισή κούπες γάλα και βράζουμε ακόμα 15 λεπτά. Ρίχνουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε συχνά για να μην αρπάξει το ρυζόγαλο. Μετά από 15 λεπτά ρίχνω τη ζάχαρη και ανακατεύω να λιώσει. Στο υπόλοιπο γάλα διαλύω 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ και ρίχνω σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς. Αποσύρω από τη φωτιά, μοιράζω το ρυζόγαλο σε μπολάκια και αφήνω να κρυώσει. Πασπαλίζω με κανελίτσα και το ρυζόγαλο είναι έτοιμο για φάγωμα!
Από τη
Χάρις Σιούλα
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..