Υλικά:
2 κιλά πατάτες baby
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
500γρ φέτα
Σπόρια από ένα ρόδι
Δεντρολίβανο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος με την φλούδα.
Ρίχνουμε το αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και δεντρολίβανο και τις ψήνουμε για 30-40 λεπτά
Όταν είναι έτοιμες βγάζουμε από το φούρνο, ρίχνουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε τη φέτα και βάζουμε πάλι για ακόμα 10 λεπτά.
Στο τέλος πασπαλίζουμε με το το ρόδι και με φύλλα ρόκας για γαρνίρισμα. Σερβίρεται ζεστή.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..