Αυτή είναι μία συνταγή για σπιτική σανγκρία σε μεγάλη κανάτα, με μεθυστική γεύση και τέλειο άρωμα!
Η Σανγκρία(sangria) είναι το εθνικό ποτό των Ισπανών που σημαίνει αίμα από τη λέξη sang, εξαιτίας του σκούρου κόκκινου χρώματος που διαθέτει. Η αρχική της συνταγή εμπεριείχε μπαχάρια ενώ σταδιακά άρχισε να εμπλουτίζεται και με διάφορα φρούτα.
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:
- 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
- 400ml ροζέ κρασί
- 50ml μπράντι
- 500ml παγωμενο φυσικό χυμό πορτοκάλι
- 1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
- Φρούτα εποχής (μήλο και αχλάδι αν έχουμε)
Tip: Καλό θα είναι να έχετε φτιάξει τη σπιτική σανγκρία 1-2 ώρες πριν τη σερβίρετε, ώστε τα φρούτα να έχουν βγάλει τα αρώματα τους.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..