Τα θράψαλα γεμιστά με τυράκι της αρεσκείας σας είναι ένα τέλειο συνοδευτικό για να πιείτε το ουζάκι σας.
Θράψαλο Γεμιστό με Τυρί
Υλικά:
- 2 θράψαλα
- 2 πιπεριές κέρατο
- 1 ντομάτα κομμένη
- Τυρί φέτα η κασέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε τα θράψαλα. Αφαιρούμε τα κεφάλια και τα γεμίζουμε με τα υλικά μας αφού πρώτα αλείψουμε την κοιλίτσα τους με λίγο ουζάκι.
Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα πιπερώνουμε, αλείφουμε με λάδι και τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 180.
Όταν δούμε πως είναι σχεδόν έτοιμα,( περίπου στη μισή ώρα) ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο να πάρουν χρώμα.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..