Υλικά:
- 1 κιλό μπούτι χοιρινό
- 3 κουτ. σουπ. μέλι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 Ποτήρι λευκό κρασί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι/πιπέρι
- Δεντρολίβανο
- Μπαχάρι κόκκους
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζω το κρεμμύδι μαζί με το κρέας κομμένο σε μερίδες και το σβήνω με το λευκό κρασί.
Έπειτα ρίχνω το αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, δεντρολίβανο και προσθέτω νερό μέχρι να το σκεπάσω. Μαγειρεύω σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα και κάτι.
Προσθέτω και άλλο νερό αν χρειαστεί.
Μόλις το κρέας είναι έτοιμο, σβήνω και ρίχνω το μέλι. Αφήνω πάνω στο μάτι να μελώσει.
Άρθρο από τη
Χάρις Σιούλα
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..